Seminar Klausa Kobjolla @ Opatija

klaus_kobjoll_l_sm…najcjenjeniji europski predavač – posebice na polju turizma – stiže u hotel ”4 opatijska cvijeta ovog četvrtka…
…u Opatiji će Kobjoll govoriti o tome kako ponuditi i prodati nove usluge i proizvode, kako investirati, kako zapošljavati, kako motivirati djelatnike, kada i kako slušati instinkt, kako voditi marketing i prodaju, kako držati visoku cijenu usluga, a opet biti dobro popunjen…

Opatija – Klaus Kobjoll održat će ovog četvrtka, 31. ožujka, cjelodnevni seminar u Grand hotelu ”4 opatijska cvijeta”, namijenjen u prvom redu turističkim djelatnicima, hotelskim managerima, vlasnicima malih obiteljskih hotela, restoraterima, vlasnicima turističkih agencija, direktorima turističkih zajednica i svima onima koji su poduzetnici ili su uključeni u bilo kakve turističke aktivnosti.

Liburnija.net: Team Kobjoll

Liburnija.net: Team Kobjoll


Naime, upravo je ovo područje u kojem Kobjoll ima puno toga za reći, o čemu svjedoče i njegove reference – postao je poznat po uspjehu koji je postigao sa svojim Hotelom Schindlerhof koji je osam puta proglašen najboljim njemačkim kongresnim hotelom, u Njemačkoj je prvi uveo ISO standard i dobitnik je brojnih nagrada za kvalitetu te je proglašena najboljim njemačkim i najboljim europskim poslodavcem.
Uz uspješnog privatnog biznismena, Kobjoll je i uspješan javni predavač, čiji su seminari uvijek popunjeni do posljednjeg mjesta, te se smatraju jednim od važnijih edukacijskih događaja u turističkom svijetu. Danas je Klaus Kobjoll jedan od najpriznatijih europskih predavača, koji je samo prošle godine održao više od 150 seminara, a slušalo ga je više od milijun ljudi. Na seminarima prenosi svoja višegodišnja iskustva. Dobre i loše poteze. Sve probleme koji nastaju u poslovanju i načine kako ih riješiti. Pokazuje pregršt praktičnih primjera usluge više u restoraterstvu i hotelijerstvu kroz niz malih sitnica.
U Opatiji će Kobjoll govoriti o tome kako ponuditi i prodati nove usluge i proizvode, kako investirati, kako zapošljavati, kako motivirati djelatnike, kada i kako slušati instinkt, kako voditi marketing i prodaju, kako držati visoku cijenu usluga, a opet biti dobro popunjen.
Liburnija.net: Klaus Kobjoll

Liburnija.net: Klaus Kobjoll


Promo: Ivan Mellor / Liburnija.net
Vezane vijesti:
Klaus Kobjoll u Opatiji
Razgovor: Klaus Kobjoll – Best of the best
Hotel Schindlerhof, kako ponuditi uslugu više
Seminar Klausa Kobjolla @ Opatija
___________________________________________________________________________________________
Portal Liburnija.net; Vaše novosti iz Liburnije – Opatija, Kastav, Matulji, Lovran i Mošćenička Draga

error: Content is protected !!