2. NL: Nogometaši Opatije dočekuju Trnje i nadaju se povratku na "pravi put"

Autor: Nikola Cvjetović 28.09.2023

Vrijeme je da se nakon dva poraza, te naše "crne rupe", vratimo pozitivnom nizu. Domaća utakmica prava je prilika za to, rekao je kapetan Opatije Edin Junuzović u najavi utakmice.

Rijeka - U 7. kolu Druge NL zapad Opatijci će u petak od 15,30 sati odmjeriti snage s Trnjem. Obje momčadi trenutno se nalaze na sredini ligaške tablice i u posljednjem kolu upisale su poraz. Glad za pobjedama i ambicije Opatijaca i dalje su prisutne pa se na Kantridi očekuje teška, neizvjesna i napeta utakmica.

- Spremni jesmo, protivnika dobro znamo od lani. Na nama je da damo sve od sebe, da budemo maksimalni, 100-postotni u svemu. Vrijeme je da se nakon dva poraza, te naše "crne rupe", vratimo pozitivnom nizu. Domaća utakmica prava je prilika za to. Vjerujem da kvalitetu imamo i da ćemo se vratiti na pravi put, no ne treba zanemariti činjenicu da nam u goste stiže zagrebačka ekipa koja zna igrati dobar nogomet, rekao je kapetan opatijske momčadi Edin Junuzović.

Preostale utakmice 7. kola igraju se u subotu. Grobničan gostuje u Poreču kod Jadran-Poreča, nogometaši Krka igraju u gostima s Kustošijom. Ostali parovi: Bjelovar - Hrvace, Belišće - Jadran LP, Marsonia - Mladost, Hrvatski dragovoljac - Radnik, Karlovac 1919 - Dugo Selo.

Više sa portala poduckun.net ...