3. memorijalni turnir Sandi Šneler sutra u matuljskoj sportskoj dvorani

Autor: Nikola Cvjetović 26.12.2023

Od nezaboravnih pobjeda do njegovanja mladih talenata, Sandi je ostavio neizbrisiv trag u sportu i dotaknuo živote bezbrojnih pojedinaca...

Matulji - U znak sjećanja na cijenjenog nogometnog djelatnika Aleksandra Šnelera, iz NK Muna uputili su poziv svim nogometnim entuzijastima, prijateljima i obitelji da im se pridruže na posebnom događaju posvećenom odavanju počasti nevjerojatnoj ostavštini našeg Sandija koji će se održati u matuljskoj sportskoj dvorani, 27. prosinca u 19:30 sati.

- Sandijeva nepokolebljiva predanost i strast prema igri zauvijek će ostati u našim srcima. U znak sjećanja na njegov izniman doprinos nogometnoj zajednici, pozivamo vas da sudjelujete u okupljanju koje slavi njegov utjecaj na sport. Ovaj događaj neće služiti samo kao počast, već i prilika za razmišljanje o utjecajnoj ulozi koju je odigrao u poticanju rasta i razvoja nogometa. Od nezaboravnih pobjeda do njegovanja mladih talenata, on je ostavio neizbrisiv trag u sportu i dotaknuo živote bezbrojnih pojedinaca. Pridružite nam se dok se prisjećamo njegovog putovanja, dijeleći priče i sjećanja koja doista dočaravaju bit njegove ljubavi prema nogometu. Kao zajednica, okupimo se kako bismo odali počast nesalomljivom duhu i cijenjenoj ostavštini našeg poštovanog nogometnog predsjednika. Vaša prisutnost na ovom posebnom događaju značila bi puno za nas, dok odajemo počast i slavimo utjecaj koji je Sandi imao na naše živote. Zajedno ćemo odati počast uspomeni na iznimnog pojedinca i njegovu predanost sportu, najavili su organizatori.

Više sa portala poduckun.net ...