4. kolo Zimske lige sutra u Kastvu

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 09.12.2022

Riječka Zimska Liga u trčanju održava se od 2004. i ove sezone slavi svoje 19. izdanje!

Kastav - Sutra, u subotu 10. prosinca Zimska liga dolazi u Kastav, ovoga puta u popodnevnom terminu u 15 sati. Nastavak je to ovogodišnjeg izdanja “Zimske lige u trčanju 22/23 – Igor Malešević“ koje nakon Fužina, Kraljevice i Kostrene, stiže u Kastav.

- Nakon kišne Kostrene, eto nam kišnog Kastva. Kažu da će sutra popodne ipak padati kiša, e pa šta je tu je. Trči se i po kiši. Ni prvi ni zadnji put. Tko dođe imati će novu pustolovinu za prepričavanje. Od gradske lože preko Crekvine do Zvirića i natrag, samo 6 km. Start je u 15h. Grad Kastav za sve je trkače osigurao okupljanje u toplini gradska lože, a turistička zajednica topli obrok nakon utrke. Natural Wealth pobrinuo se za zdravlje trkača sa svojim brojim proizvodima, a Keindl sport omogućio popust na toplu i vodonepropusnu opremu u svojim poslovnicama Rijeka i Poreč. I nije to sve, TZ Kastav osigurala je nagrade za najbrže i najsretnije trkače tako da uz ovakvu organizaciju i opremu komu smeta kiša?!, poručuju organizatori.

Online prijave su u tijeku, a prijaviti se možete putem linka: https://forms.gle/VCWkBAupJdqJM9eFA Startnina za sudjelovanje na utrci iznosi 50 kn.

Riječka Zimska Liga u trčanju održava se od 2004. i ove sezone slavi svoje 19. izdanje! Okuplja sportaše i rekreativce svih uzrasta iz svih krajeva Hrvatske od Kvarnera, Istre, Gorskog Kotara pa do onih iz Slovenije i Italije. Zimska liga nije samo utrka, ona je mjesto upoznavanja, druženja i dobrog provoda jer zna se da je nakon svake utrke fešta! Zato, pozvani ste svi, i rekreativci i prekaljeni trkači, pridružiti se ovoj šetnji Primorsko-goranskom županijom, njezinim gradovima i općinama.

Nakon Kastva završava prva polovica Zimske lige i nastavak slijedi u novoj godini, točnije 15. siječnja u Bakru. Informacije o poretku trkačka i timova u Zimskoj ligi možete pogledati na Facebook profilu i web stranicama triatlon kluba RIVAL. Na Facebooku samo upišite #tkrival ili dosurfajte do https://rival.hr

Više sa portala poduckun.net ...