Aurelia iz Mošćeničke Drage 15.000-ti član HNK Rijeka

Autor: Nikola Cvjetović 26.04.2024

Navijači HNK Rijeka to pokazuju iz godine u godinu, brojač se u ovom trenutku zaustavio na 15500 članova što je najveća brojka u klupskoj povijesti.

Rijeka - Ljubav svakog navijača prema svom klubu može se iskazivati na različite načine, a članstvo je jedna od mogućnosti za pokazivanje privrženosti klubu. Navijači HNK Rijeka to pokazuju iz godine u godinu, brojač se u ovom trenutku zaustavio na 15500 članova što je najveća brojka u klupskoj povijesti. Posebno ponosnima čini nas naš projekt HNK Rijeka prijatelj djece posljedica kojeg je veliki broj članova mlađih od 16 godina, a posljedično djece koja redovito dolaze na naš stadion ili prate klub.

Jedna od takvih je i malena Aurelia iz Mošćeničke Drage koja je ove godine postala 15-tisućiti član HNK Rijeka. U petak je bila naš gost u kampu HNK Rijeka, naš stadion i trening kamp vidjela iz drugačije perspektive od one koja se može na utakmici, ali i dobila priliku upoznati naše igrače i trenere.


Baš kao što je Aureliju dočekao jak sastav predvođen trenerom Željkom Sopićem, u pratnji su njoj bili sestre Antoniana i Avelina, brat Andrian te otac Andrea i majka Ivana.


Mala Aurelia oduševila je sve prisutne, a naš trener je Aureliji je uručio dres, šal i ostale klupske rekvizite, a sestru Antonianu koja u subotu proslavila rođendan i malim znakom pažnje uz želje da budu zdrave, sretne i vesele te da ponosno nose HNK Rijeka u svom srcu.

Naravno, prigodne darove dobili su svi članovi obitelji koje su im uručili Dejan Petrovič i Ivan Smolčić, a poseban trenutak za brata Andrijana bio je autogram Marka Pjace.

Više sa portala poduckun.net ...