Bijeli otputovali na desetodnevne pripreme u Schladming

Autor: Sanja Tumara 08.07.2024

Foto: HNK Rijeka

Trener Željko Sopić u Schladming je poveo 27 igrača, a nije isključeno da će se tijekom boravka u Austriji još neko ime priključiti momčadi.

Rijeka - Nogometaši Rijeke u ponedjeljak ujutro odradili su trening u kampu HNK Rijeka pa otputovali na desetodnevne pripreme u austrijski Schladming. Bijeli će u poznatom skijaškom odredištu boraviti do 18. srpnja i u tom periodu odigrati četiri pripremne utakmice.

Prvu već u srijedu od 11 sati protiv novog mađarskog prvoligaša Nyiregyhaza, 13. srpnja protiv Karlsruhera i 17. srpnja protiv RB Salzburga, dok se traži suparnik za 18. srpnja. Utakmice protiv Nyiregyhaze, Karlsruhera i RB Salzburga bit će moguće pratiti u izravnom prijenosu na MAXSportu i klupskom YouTube kanalu.

Trener Željko Sopić u Schladming je poveo 27 igrača, a nije isključeno da će se tijekom boravka u Austriji još neko ime priključiti momčadi. Na popisu igrača za pripreme nalaze se: vratari Martin Zlomislić, Aleksa Todorović, Josip Posavec i igrači Bruno Bogojević, Franjo Ivanović, Toni Fruk, Stjepan Radeljić, Dejan Petrovič, Niko Janković, Jorge Obregon, Marijan Čabraja, Niko Galešić, Veldin Hodža, Bruno Goda, Lindon Selahi, Marco Pašalić, Ivan Smolčić, Emmanuel Banda, Duje Dujmović, Silvio Ilinković, Nais Djouahra, Andro Babić, Bruno Burčul, Lovro Kitin, Roko Valinčić, Noel Jakac i Šimun Butić.

Više sa portala poduckun.net ...