[FOTO] Boćarski klub Marčelji održao turnir povodom 40 godina kluba

Autor: Nikola Cvjetović 04.07.2023

Prvo mjesto osvojila je ekipa boćara iz Škalnice drugo mjesto ekipa BK Marčelji - legende, a treće mjesto ekipa BK Halubjan.

Marčelji - Prigodnim turnirom održanim prošle subote Boćarski klub Marčelji obilježio je 40 godina rada kluba. Turnir se održao na boćalištima BK Marinići i BK Marčelji, a na turniru su se natjecale 12 ekipa od toga 4 juniorske, 2 ženske i 6 muških ekipa.

Prije godinu dana Boćarski klub Marčelji ponovno se aktivno natječe i okuplja brojne članove i simpatizere kluba, tako danas klub broji preko 100 članova i 14 aktivnih natjecatelja. Posebna pozornost daje se prema juniorima koji čine okosnicu kluba u natjecanju u Međuopćinskoj ligi Zapad.

Predsjednik kluba, Robert Antonić ističe: Marčelji imaju dugu tradiciju boćanja, kroz punih 40 godina rada imali smo vrlo zapažene sportske uspjehe, radimo na tome da okupljamo mlade iz okruženja Marčelja i čitavog Halubja s ciljem sportskih aktivnosti i edukacije o boćanju. Ove godine imamo i sredstva za edukaciju mladih boćara tako da očekujemo nove članove i još bolje sportske rezultate u narednoj sezoni.

Zoran Brusić, dopredsjednik kluba naveo je da ovaj slavljenički turnir je izuzetno dobro prihvaćen kod svih boćarskih klubova u našem okruženju, pa tako na turniru je nastupilo 4 juniorske ekipe, 2 ženske ekipe, 6 muških ekipa. Posebno nas veseli veliki odaziv na turnir i želimo svim našim prijateljima boćarima zahvaliti na odazivu i zajedničkog proslavi našeg jubileja.

- Treba istaknuti i sponzore kluba i turnira koji su nam dali podršku, a to su Jadran impex d.o.o. Kastav, Cemix d.o.o. Đurđevac, Vrtni centar Viškovo i TermonT d.o.o. Viškovo, posebna zahvala Zajednici sportskih udruga Općine Viškovo, Boćarskom savezu Primorsko-goranske županije i Općini Viškovo na kontinuiranoj podršci našem klubu, istaknuo je Vladimir Kanić iz Boćarskog kluba Marčelji.

Prvo mjesto osvojila je ekipa boćara iz Škalnice drugo mjesto ekipa BK Marčelji - legende, a treće mjesto ekipa BK Halubjan.

Boćarski klub Marčelji održao turnir povodom 40 godina kluba

Više sa portala poduckun.net ...