Božićni turnir u mini rukometu Opatija 2023 pripao Novljankama i Rabljanima

Autor: Nikola Cvjetović 20.12.2023

Turnir u organizaciji RK Liburnija Opatija pridobio je sve simpatije sudionika i njihovih navijača, članova obitelji koji su dolazak u Opatiju iskoristili i za posjet Adventu.

Opatija - Ekipe Vinodola u dvije ženske uzrasne kategorije i momčadi Raba u dvije muške uzrasne kategorije pobjednici su Božićnog turnira u mini rukometu Opatija 2023 što se održao u sportskoj dvorani Marino Cvetković u Opatiji. Turnir u organizaciji RK Liburnija Opatija pridobio je sve simpatije sudionika i njihovih navijača, članova obitelji koji su dolazak u Opatiju iskoristili i za posjet Adventu.

Na drugom mjesto u kategoriji djevojčica rođenih 2014. godine plasirala se ekipa Umaga, a treća je bila Zelina. Najboljom igračicom proglašena je Ana Tomljanović (Vinodol), najbolja vratarka bila je Vanesa Bojković (Umag), a u najbolju petorku izabrane su, uz navedene dvije igračice, i Katja Sever (Zelina), Martina Jovanović (Vinodol) i Tina Kotur (Umag).

U kategoriji djevojčica rođenih 2015. godine do srebrne medalje stigle su Rabljanke, a bronca je pripala Zelini. Najboljom igračicom proglašena je Marta Lušić (Rab), najbolja vratarka je Lucija Baričević (Vinodol), a uz njih, u najboljoj petorci našle su se i Klara Smolčić (Vinodol), Julija Mahnet (Zelina) i Larisa Gvačić (Rab).

U kategoriji dječaka rođenih 2014. godine, iza pobjednika "Raba 1", plasirao se PŠR, a treći je bio Morck. Najbolji igrač tog uzrasta bio je Niko Lazarić (Rab), najboljim vratarom proglašen je Sandro Mato Car (PŠR), a uz njih najbolju petorku činili su Franko Dragojević (Morck), Toni Turina (PŠR) i Ante Vrtodušić (Rab).

Na drugo mjesto u kategoriji dječaka rođenih 2015. godine plasirao se Morck, dok su treći bili igrači Senja 1. Najbolji igrač bio je Mate Jakuc (Rab), najbolji golman Niko Trupković (Morck), a s njima u najboljoj petorci bili su Frane Kurilić (Rab), Karlo Lončarić (Morck) i Marin Tomljanović (Senj 1).

Više sa portala poduckun.net ...