Danas kreće rally sezona u Karlovcu - na startu rekordnih sedam posada AK Opatija Motorsporta

Autor: Nikola Cvjetović 05.04.2024

Predsjednik AK Opatija Motorsport Igor Puž sa zadovoljstvom je najavio dolazak 15-godišnjeg vozača Mattea Berninija iz Italije, jednog od najvećih talenata rally sporta u Europi.

Opatija - Danas u Karlovcu započinje nova sezona prvenstva Hrvatske u rallyu. Po novu titulu prvaka Hrvatske kreće nikad jača ekipa s Veprinca, rekordnih sedam posada AK Opatija motorsport. Za volanom i na mjestu suvozača naći će se posade: Viliam Prodan - Marko Stiperski, Paolo Mavričić - Tea Šac, Eris Marotti - Marko Marotti te Marsel Katić - Denis Rubinić. Dok će vozači opatijskog kluba Jan Pokos, Matteo Bernini i Matteo Mladenić voziti u paru s članovima drugih međunarodnih klubova iz regije. Predsjednik AK Opatija Motorsport Igor Puž sa zadovoljstvom je najavio dolazak 15-godišnjeg vozača Mattea Berninija iz Italije, jednog od najvećih talenata rally sporta u Europi.

- S obzirom na dob, Matteo u Italiji nema pravo nastupa pa se odlučio voziti za naš klub s hrvatskom licencom. Bit će to njegov prvi nastup na asfaltnom reliju i biti će ga interesantno pratiti, rekao je Puž koji kaže da se od sezone ne može očekivati ništa manje nego da postanu prvaci, posebno s obzirom na brojnost i kvalitetu koju sada imaju.

Više sa portala poduckun.net ...