Druga HRL zapad - Rukometašice Liburnija Opatije u subotu očekuje jedna od dosad najtežih utakmica

Autor: Nikola Cvjetović 01.11.2023

U goste, na parket sportske dvorane Marino Cvetković u Opatiji, stiže im Ivanić, ekipa koja ima jednak bodovni učinak onom opatijskih rukometašica.

Opatija - Rukometašice Liburnija Opatije u 6. kolu Druge HRL zapad upisale su pobjedu na gostovanju protiv Umaga (26:31). Ekipa trenera Jurice Filipovića u Umagu je bila oslabljena zbog povreda. Međutim, mlade rukometašice predvođene iskusnom Stefani Stakorić pokazale su da i uz navedene "poteškoće" znaju igrati, biti čvrste u obrani i efikasne u napadu.

- Svaka čast curama i stručnom stožeru. Lijepo je vidjeti da nakon šest kola imamo pet pobjeda i da smo na 4. mjestu ligaške ljestvice. Cure su ponovno odlično odigrale i kući donijele dva vrijedna boda, rekla je Višnja Hrmić iz RK Liburnija Opatija nakon utakmice u Umagu.

Opatijke u subotu (4. studenog) od 17 sati igraju u opatijskoj dvorani Marino Cvetković. U goste im stiže trećeplasirana ekipa Ivanića, koja ima jednak učinak onom opatijskom, ali malo bolju gol razliku.

- Čeka nas izuzetno teška utakmica. Ivanić definitivno spada među bolje ekipe u ligi. Vjerujem da ćemo pružiti jak otpor. Svjesni smo da znamo odigrati, ali još uvijek dosta osciliramo. Nadam se da ćemo ipak na domaćem terenu pokazati naše pravo lice, da nećemo kiksati. Bilo bi lijepo kada bi s tribina naše rukometašice dobile značajniju podršku. Zato ću ovu priliku iskoristiti i pozvati navijače da budu naša dodatna snaga. Ivanić je jaka ekipa, ali lopta je okruga - sve je moguće, zaključila je Hrmić.

Više sa portala poduckun.net ...