Elvis Brajković više nije trener "Halubjana"

Autor: Nikola Cvjetović 18.09.2023

Foto NK Halubjan

Ovotjedne utakmice Kupa i 3. NL - Zapad vodit će sportski direktor Kristijan Štimac, a NK Halubjan će javnost pravovremeno obavijestiti o novom treneru naše prve momčadi, poručili su iz kluba.

Viškovo - Nogometaši "Halubjana" nisu ušli u sezonu kako su očekivali, a u posljednjem, 3. kolu 3. NL zapad u Kraljevici su izgubili 3:0. Moguće je kako je taj slab ulazak u prvenstvo presudio i odlaskom trenera. Naime, na Facebook stranicama kluba stoji kako Elvis Brajković od danas više nije trener prve momčadi NK Halubjan.

- S gospodinom Brajkovićem, nakon obavljenog razgovora, dogovoren je sporazumni raskid suradnje. Pod vodstvom bivšeg hrvatskog reprezentativca s bogatom igračkom i trenerskom karijerom naša je momčad bila od početka srpnja kroz pripremni period od 8 utakmica, kao i 3 prvenstvene utakmice. Ovotjedne utakmice Kupa i 3. NL - Zapad vodit će sportski direktor Kristijan Štimac, a NK Halubjan će javnost pravovremeno obavijestiti o novom treneru naše prve momčadi. Elvisu Brajkoviću se zahvaljujemo na suradnji i radu za naš sportski kolektiv te mu želimo puno sreće i uspjeha u nastavku trenerske karijere, stoji na Facebook stranicama NK Halubjan.

Više sa portala poduckun.net ...