Fausto Budicin uoči utakmice s Dinamom: Ova grupa igrača Rijeke ima veću kvalitetu od onog što prikazuju na terenu

Autor: Andrea Načinović 31.08.2022

– Čeka nas teška utakmica, svi znamo kakav je Dinamo protivnik. Nemamo što izgubiti, ova utakmica nas može samo podignuti, rekao je Veldin Hodža.

Rijeka - Nogometaši Rijeke u petak gostuju kod Dinama (Stadion Maksimir, 20 sati) u utakmici osmog kola SuperSport HNL-a. Rijeka u Maksimir odlazi u negativnom rezultatskom nizu.

– Dinamo je dominantan u HNL-u, ekipa o kojoj ne treba trošiti riječi. Moramo kroz utakmicu pronaći stabilnost u fazi obrane, kompaktni kad nemamo lopte. Neću amnestirati igrače, ali ova grupa igrača ima veću kvalitetu od onog što prikazuju na terenu. Na njihovu prezentaciju utjecao je niz sitnih stvari koje su im dali za pravo da si u nekim situacijama stvore alibi, rekao je Fausto Budicin, trener Rijeke, u najavi utakmice.

– Imali smo određenih problema u zadnje dvije utakmice jer nismo izvršavali taktičke zamisli na travnjaku. Nije problem izgubiti utakmicu, problem je kad se dogovor ne ispoštuje na terenu. Razgovarali smo puno na tu temu, mislim da ova momčad vrijedi puno više. Rekli smo si neke stvari u lice i ljepota nogometne igre je da ti svaka utakmicu pruža novu priliku za iskupljenje, rekao je Fausto Budicin.

Utakmicu protiv Dinama najavio je i Veldin Hodža.

– Čeka nas teška utakmica, svi znamo kakav je Dinamo protivnik. Nemamo što izgubiti, ova utakmica nas može samo podignuti, rekao je Veldin Hodža.

Cijelu konferenciju za medije pogledajte u videu.

VIDEO

Više sa portala poduckun.net ...