Fitness centar Dynamic Opatija predstavlja novu instruktoricu yoge

Autor: Nikola Cvjetović 19.09.2023

Dragana Savatić

Dragana je sportašica s iskustvom u fitness programima, instruktorica yoge i pilatesa te aktivna članica Akademije trčanja AK Kvarner

Opatija - Od 1. listopada u Fitness centru "Dynamic" Opatija u Sportskoj dvorani Marino Cvetković kreću grupni treninzi Yoge koje će voditi instruktorica Dragana Savatić.

Instruktorica će s polaznicima raditi na izdržljivosti, fleksibilnosti i držanju tijela dok će tijekom vježbanja svaki mišić u tijelu biti uključen u akciju. Također je spojila dva tipa vježbanja te poziva sve zainteresirane da vježbaju zajedno s njom.

Dragana poručuje da su njeni treninzi nevjerojatno uzbudljivi. Vježbat će se s bučicama, lopticama i elastičnim trakama dok će u vježbanju vlastito tijelo biti najvažnije oružje.

-Nema više izgovora! Vrijeme je da stvorite svoj vlastiti plan treninga i krenete prema boljoj verziji sebe. Promjena je neizbježna, a mi vjerujemo da promjenom položaja tijela mijenjamo i svoje misli i emocije! Vidimo se na treninzima, kaže Dragana.

Grupni treninzi započinju od 1. listopada i održavat će se u jutarnjim i u poslijepodnevnim terminima u prostoru Fitness centra Dynamic Opatija.

Za više informacija i prijave, kontaktirajte 0915411154 (Whatsapp, Viber).

Dragana Savatić je magistrica ekonomije s više od 20 godina iskustva u području komunikacija. Posvećena je sportašica s iskustvom u fitness programima, instruktorica yoge (Hatha i Vinyasa Yoga instruktor, Studio One Rijeka/Zagreb/Split - RYS 200 Yoga Alliance) te pilatesa. Aktivna je članica Akademije trčanja AK Kvarner Rijeka.

Foto: Damjan Jelenović

Više sa portala poduckun.net ...