[FOTO] Alen Bilić i Tomo Strossmayer pobjednici 13. Memorijala "Marino Valentin - Džeki"

Autor: Radovan Trinajstić 12.12.2022

Najveću ribu, fratra od 277 grama ulovila je proslavljena Marina Mavrinac Matulja iz lovranskog "Zubatac" , a ukupno najveći ulov na natjecanju ostvario je Alen Bilić, član SRD "Meduza" Rovin...

Lovran - Po iznimno hladnom nedjeljnom prijepodnevu te jakoj buri članovi SRD "Zubatac" Lovran uspješno su organizirali tradicionalni 13. Memorijal "Marino Valentin - Džeki" u spomen na preminulog svog dugogodišnjeg člana.

Nakon dvogodišnje stanke zbog znane pandemije corona virusa, ovom natjecanju u sportskom ribolovu sa stapom s obale odazvalo se 18 natjecatelja. Uz domaćine , SRD "Zubatac " Lovran nastupila su srodna društva "Luben" Rijeka, "Tunera" Jadranovo , "Meduza" Rovinj, "Galeb" Raša i "Ičići". Riba se lovila po sustavu ulovi - i pusti natrag u more nakon izmjere. Ukupno su ulovljene 421 riba s ukupnom težinom od 15.433 grama. Najveću ribu, fratra od 277 grama ulovila je proslavljena Marina Mavrinac Matulja iz lovranskog "Zubatac" , a ukupno najveći ulov na natjecanju ostvario je Alen Bilić, član SRD "Meduza" Rovinj s ulovljene 33 ribe ukupne težine 1540 grama.

Pobjednici ovog Memorijalnog natjecanja su članovi SRD "Meduza" Rovinj 1 u sastavu Alen Bilić i Tomo Strossmayer, drugi su bili par Ivana i Siniša Budisavljević iz SRK "Tunera" Jadranovo dok treće mjesto je pripalo ekipi DSRŠAV "Galeb" Raša u sastavu Dražen Bužan i Dalibor Brajković. Najbolje plasirane ekipe kao i natjecateljicu s najvećom ulovljenom ribom organizator je nagradio vrijednim medaljama i peharima. Svim natjecateljima treba odati priznanje što su nastupili u vrlo otežanim vremenskim uvjetima koji su vladali na lovranskom mulu zbog čega je organizator SRD "Zubatac " natjecanje skratio za jedan sat. U nastavku sudionici su svoje druženje nastavili uz ručak u lovranskom restoranu "Kvarner".

Alen Bilić i Tomo Strossmayer pobjednici 13. MemorijalA "Marino Valentin - Džeki"

Više sa portala poduckun.net ...