[FOTO] Dubrava Tim Kabel osvojila dječji nogometni turnir LBD Bačuka Trophy za kategoriju U10

Autor: Marina Pauletić 03.05.2024

Završni dvoboj turnira odigran je između ekipa HNK Rijeka i NK Dubrava Tim Kabel.

Viškovo – Za 1. maj u Viškovu je održan prvi od tri turnira ovogodišnjeg LBD Bačuka Trophy. Na turniru je nastupilo preko 250 malih nogometaša iz 16 ekipa. Turnir se igrao u dvije faze – najprije se odigralo razigravanje po skupinama (četiri skupine po četiri ekipe). ). Nakon grupne faze sve ekipe plasirale su se u osminu finala.

Završni dvoboj turnira odigran je između ekipa HNK Rijeka i NK Dubrava Tim Kabel u kojem su gosti iz Zagreba bili sretniji i spretniji te pobjedom od 3:0 osvojili ovogodišnji LBD Bačuka Trophy za kategoriju U10. U utakmici za treće mjesto NK Zamet bio je bolji od HNK Orijenta rezultatom 2:0.

U najbolju postavu turnira izabrani su Fran Gotlin i Fran Miljenović (NK Dubrava Tim Kabel), Juraj Božić i Leon Čulina (HNK Rijeka), Edi Havić i Michael Ivaniš (NK Zamet) te Lovro Musatapić i Jan Karlović (HNK Orijent).

„Zahvaljujemo se svim ekipama koje su sudjelovale, svim trenerima ekipa na fair playu te brojnim posjetiteljima koji su imali prilike uživati u brojnim lijepim potezima i golovima. Zahvaljujemo se i sponzorima turnira, Općini Viškovo, Zajednici sportskih udruga Općine Viškovo, Turističkoj zajednici Općine Viškovo te Komunalnom društvu Viškovo koji svake godine daju veliku podršku projektu“, poručili su organizatori.

Ovaj turnir bio je prvi u nizu od tri turnira u sklopu LBD Bačuka Trophy turnira. Turnir za kategoriju U11 na rasporedu je 1. lipnja, dok je dan kasnije, 2. lipnja na rasporedu turnir za kategoriju U9.

Dubrava Tim Kabe osvojila dječji nogometni turnir LBD Bačuka Trophy za kategoriju U10

Više sa portala poduckun.net ...