[FOTO/VIDEO] FMTU: Hrvatskim nogometnim reprezentativcima priznanja za promociju hrvatskog turizma

Autor: Sanja Tumara 29.05.2024

Dekan opatijskog Fakulteta prof. dr. sc. Marko Perić uručio je priznanja izborniku hrvatske nogometne reprezentacije Zlatku Daliću i predsjedniku Hrvatskog nogometnog saveza Marijanu Kustiću.

Opatija – Na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu danas je sve bilo u znaku nogometa. Fakultet je, naime, predstavnicima hrvatske nogometne reprezentacije dodijelio priznanja za promociju hrvatskog turizma.

„Zahvalni smo što su iz Hrvatskog nogometnog saveza prepoznali našu inicijativu povodom godišnjice upisa 50. generacije studenata na prijediplomske studije i odazvali se pozivu da prime priznanje za veliki doprinos stvaranju prepoznatljivosti hrvatskog turizma“, istaknuli su predstavnici Fakulteta.

VIDEO

Priznanja za promociju hrvatskog turizma dekan Fakulteta prof. dr. sc. Marko Perić uručio je izborniku hrvatske nogometne reprezentacije Zlatku Daliću i predsjedniku Hrvatskog nogometnog saveza Marijanu Kustiću, a opatijski Fakultet posjetili su i HNS-ov ambasador Šime Vrsaljko te članovi stručnog stožera.

Na FMTU u Iki uručena zahvalnica za promociju hrvatskog turizma Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji i Zlatku Daliću

Više sa portala poduckun.net ...