[FOTO] Hat-trick Veldina Hodže za novu pobjedu Rijeke i vrh tablice

Autor: Nikola Cvjetović 10.03.2024

Rijeka - Osijek 3:0

Rijeka - Hat-trick Veldina Hodže doveo je Rijeku do pobjede nad Osijekom, nova tri boda i prvog mjesta na ljestvici SuperSport HNL. Riječani su bili dominantnija ekipa tijekom oba poluvremena, nošeni dobrom atmosferom na Rujevici odigrali su utakmicu za pamćenje. A to je nagradila i publika, njihova Armada, kojoj nisu smetale ni teška kišne kapi ni južina, do zadnje minute pjevali su i bodrili "bijele".

VIDEO

Pred rasprodanom Rujevicom u prvom poluvremenu u 120 sekundi Veldin Hodža je dva puta zatresao mrežu gostiju i doveo Riječane u značajnu prednost uoči nastavka susreta. Riječani su do kraja prvog dijela još u četiri prigode bili pred samim golom gostiju. Jednom je Pašalić tukao pored gola, onda se dva puta tresla stativa gostiju - Fruk i Marić, a u samoj završnici Marić je još jednom poslao loptu uz sam gol. Osječani su imali dvije izgledne šanse u prvom poluvremenu.

U nastavku susreta bilo je manje izglednih prilika s obje strane, ali raspoloženi Veldin Hodža u 62. minuti potvrdio je pobjedu - 3:0.

Hat-trick Veldina Hodže za novu pobjedu Rijeke i vrh tablice

Više sa portala poduckun.net ...