[FOTO] HNK Rijeka i Favbet preplavili Korzo navijačkom podrškom

Autor: Marina Pauletić 29.04.2024

Ispred Gradske ure sve je bilo u znaku HNK Rijeka i Favbeta.

Rijeka - Život riječkom žilom kucavicom u ponedjeljak je tekao u navijačkom ritmu. Navijačke pjesme odzvanjale su s razglasa, razdragana dječja lica čekala svoje nogometne idole, a najdraže boje preplavile su Korzo… Meet and greet event, zajedničko druženje nogometaša i navijača Rijeke, u organizaciji Favbeta generalnog sponzora Bijelih, privukao je u središte grada mnoge kojima su plavo-bijele boje bliske srcu.

Ispred Gradske ure sve je bilo u znaku HNK Rijeka i Favbeta, nogometni pikado, teqball, pa živi stolni nogomet i ostale zanimljive igre s loptom bili su magnet za navijače, a oni najsretniji dobili su priliku i zaigrati s našim prvotimcima. Živi stolni nogomet bio je idealna prilika da navijači isprobaju kvalitete Martina Zlomislića, Ivana Smolčića, Stjepana Radeljića, Bruna Gode i Veldina Hodže koji su rado s njima zaigrali, a sve pod budnim okom pomoćnog trenera Radomira Đalovića.

Rezultat je ostao u drugom planu, ali ne i ono što je uslijedilo; više od sat vremena fotografiranja i potpisivanja autograma na majice, dresove, kape, lopte… Palo je bezbroj “selfieja”, a naši igrači udovoljili svim željama i zahtjevima. Zauzvrat su dobili ogromnu količinu pozitivne energije i navijačke podrške koja će u tjednu pred nedjeljnu utakmicu biti itekako potrebna.

Održano druženje na Korzu

Više sa portala poduckun.net ...