[FOTO] Juniori Halubjana u finalu nogometnog Kupa

Autor: Nikola Cvjetović 22.11.2023

"Crveni" su do vodstva stigli već u 1. minuti preko Vita Strahije, da bi na 2:0 povisio Patrik Murica u 26. minuti. Konačni rezultat donio je joker s klupe Sandro Cetina - 3:2.

Viškovo - Po izrazito hladnom i vjetrovitom vremenu, juniori Halubjana na pomoćnom igralištu Brnasa nastavili su svoj niz u nogometnom Kupu i pobjedom protiv Opatije s 3:2 izborili ulazak u veliko finale u kojem će snage odmjeriti s Školom nogometa HNK Rijeka.

"Crveni" su do vodstva stigli već u 1. minuti preko Vita Strahije, da bi na 2:0 povisio Patrik Murica u 26. minuti. Opatijci se vraćaju golovima u 36. i 54. minuti, da bi pogodak za 3:2 i konačni rezultat donio joker s klupe Sandro Cetina.

- Čestitamo treneru Mateju Kučiniću i cijeloj ekipi: Maro Mirčeta, Leonardo Milih, Dejan Radošević, Vito Strahija, Lovro Mikulica, Patrik Murica, Niko Jerković, Matej Ilić, Luka Vuk, Niko Pučić, Dominik Paškvan, Leon Galović, Dino Brajec, Andro Pavičić, Ivan Glavan, Sandro Cetina, Siniša Kuzmić i David Hajdin, poručili su iz Uprave NK Halubjan.

Slavili juniori Halubjana

Više sa portala poduckun.net ...