[FOTO] Juniori HMNK Rijeka upisali prvi poraz: Gosti u Vinkovce odnijeli puni plijen

Autor: Nikola Cvjetović 04.04.2023

- Nas očekuje desetak dana odmora, da skupimo glave i pripremimo se za gostovanje u Omišu, istaknuo je trener juniora Tihomir Stanković po završetku susreta. Veliku fotogaleriju s utakmice pogledajte u nastavku...

Matulji - Nakon 11 utakmica u nizu juniori u kojem su juniori HMNK Rijeka ubilježili deset pobjeda i jedan neodlučeni rezultat, prošle nedjelje u matuljskoj sportskoj dvorani upisali su i prvi poraz. U ovom susretu uspješnija je bila ekipa MNK Aurelia iz Vinkovaca koji su kući odnijeli puni plijen i nanijeli bolan poraz domaćinu od 0:4. Nije igra Rijeke bila toliko loša kako sugerira rezultat, a prvih nekoliko minuta susreta da je bilo više preciznosti Rijeka je mogla otvorili susret pogotkom. No, vrlo brzo su gosti naplatili početnu igru te Josipović u 3' i 4' upisuje dva pogotka za rano vodstvo gostiju. Za 0:3 pogađa Križanović, dok konačnih 0:4 postavlja Sušac.

- Mislim da bi utakmica bila potpuno drugačija da smo u samom startu zabili. Nakon toga smo jako loše odigrali narednih 5 minuta gdje nam se sve obilo o glavu. Kasnije su se dečki malo posložili i počeli čvršće igrati no bilo je prekasno za spasiti utakmicu. Čestitke gostima, ovako doći na gostovanje i odigrati vrhunsku utakmicu je za respekt. Nas očekuje desetak dana odmora, da skupimo glave i pripremimo se za gostovanje u Omišu, istaknuo je trener juniora Tihomir Stanković po završetku susreta.

Iza juniora Rijeke je izvrsnih pet kola ove zaista kvalitetne i izjednačene lige u kojoj se bodovi unaprijed ne mogu upisati baš protiv nikoga. Uoči 5.kola bili su prvi, a nakon ovog poraza pali su na 4.mjesto, samo jedan bod iza jedinog preostalog neporaženog sastava, HMNK Vrgorca. Pred juniorima su još samo četiri uzbudljiva kola, te vjeruju kako se do zadnjeg kola neće znati tko ulazi u Final 4.

Juniori HMNK Rijeka upisali prvi poraz: Gosti u Vinkovce odnijeli puni plijen

Više sa portala poduckun.net ...