[FOTO] Juniori HMNK Rijeka u posljednjem susretu upisali pobjedu, final 4 im izmakao za jedan bod

Autor: Nikola Cvjetović 09.05.2023

- Peto mjesto u državi, samo jedan bod od drugog, veliki je uspjeh za naš mladi klub tako da prije svega želimo našim juniorima i njihovim trenerima zahvaliti na lijepoj promociji kluba, poručili su iz HMNK Rijeka.

Matulji - Juniori HMNK Rijeka nisu se uspjeli plasirati Final 4 unatoč pobjedi koju su upisali protiv vršnjaka iz MNK Gauni Biograd. U napetom susretu, domaća ekipa, vlastitim navijačima podarila je jednu infarktnu utakmicu u kojoj su olako izgubili vodstvo od 3:0 koje su imali na samom početku susreta te gotovo do samog kraja natezali živce stručnom stožeru i navijačima. I gosti su imali svojih 'pet minuta' pa su tako u zraku bili i crveni kartoni te poduže rasprave sa sucima.

Prvi pogodak za vodstvo domaćih postigao je Pendić u 4', samo minutu nakon njega pogodak postiže Hajdaraj, da bi Pendić u 7' pogodio za 3:0. Gosti se vraćaju u 11' u kojoj pogotke za goste postižu Župani Čirjak, da bi u 14' Banović poravnao rezultat za 3:3. Matijević u 21' pogađa za 4:3, a samo minutu kasnije gosti poravnavaju pogotkom Mitrovića. Svoj drugi pogodak Matijevića postiže u 26' za 5:4, Manestar minutu kasnije postiže šesti pogodak za Rijeku. Gagula u 31' postiže peti pogodak za goste, dok je Murtić u 33' postigao posljednji pogodak u susretu, za konačnih 7:5.

- Peto mjesto u državi, samo jedan bod od drugog, veliki je uspjeh za naš mladi klub tako da prije svega želimo našim juniorima i njihovim trenerima zahvaliti na lijepoj promociji kluba. Kažu neki pametniji od nas da tablica na kraju pokaže realno stanje, tako da ovim putem čestitamo HMNK Vrgorac, MNK Aurelia Futsal, MNK Olmissum i MNK Uspinjača - Gimka na plasmanu na FINAL 4- Malo je nedostajalo, zaista jako malo da i mi tamo budemo, da smo bili nitko ne bi smio reći da je nezasluženo, ali doći će naši FINAL 4 turniri i trofeji, tek je druga sezona iza nas. Hvala svima koji ste uz nas, jedva čekamo da krene nova sezona i da se ponovno svi skupa živciramo, veselimo i nadamo se nešto manje tugujemo, poručili su iz HMNK Rijeka.

Juniori Rijeke u posljednjem susretu upisali pobjedu, final 4 im izmakao za jedan bod

Više sa portala poduckun.net ...