[FOTO] Na 7. Opatija Openu najuspješniji stolnotenisači Belgije i Srbije

Autor: Nikola Cvjetović 09.05.2023

Na dvodnevnom turniru u Opatiji okupilo se 407 stolnotenisača iz pet zemalja.

Opatija – Stolnotenisači iz Belgije i Srbije najuspješniji su sudionici međunarodnog stolnoteniskog turnira Opatija Open što se proteklog vikenda održao u opatijskoj sportskoj dvorani Marino Cvetković. Na dvodnevnom turniru u organizaciji Stolnoteniskog kluba „Opatija 08“ sudjelovalo je 407 stolnotenisača iz pet zemalja.

Titulama prvaka po uzrasnim kategorijama okitili su se: u konkurenciji seniora Alessi Massart (Belgija), u konkurenciji seniorki i juniorki Dora Ćosić (Mladost, Zagreb), u konkurenciji juniora Tim Giltia (Belgija), u konkurenciji mlađih juniora Per Gevers (Belgija), u konkurenciji mlađih juniorki Dheema Fathimath (Maldivi), u konkurenciji kadeta Gabrijel Marjanović (Zagreb), u konkurenciji kadetkinja Lilly Laffineur (Belgija) u konkurenciji mlađih kadetkinja Teodora Sudžum (Srbija), u konkurenciji mlađih kadeta Noah Piette (Belgija), u konkurenciji najmlađih kadeta Matija Zohil (Pula) i u konkurenciji najmlađih kadetkinja Karla Ivčić (Sv. Jakov, Jadranovo).

- Iza nas je još jedan vrlo kvalitetan turnir kojem je prethodio petodnevni međunarodni kamp na kojem su marljivo trenirali stolnotenisači Belgije, Srbije i naši domaći igrači. Želja nam je da ovaj turnir dogodine ima još veći broj sudionika, odnosno da dostignemo maksimalan potencijal ove dvorane, a to je 600 igrača, rekao je Diego Lipovšek po završetku turnira.

Na 7. Opatija Openu najuspješniji stolnotenisači Belgije i Srbije

Više sa portala poduckun.net ...