[FOTO] Održan 12. Memorijal Rajko Rončević

Autor: Portal Poduckun 23.05.2024

Nakon svih mečeva, nastavljeno je druženje sudionika uz izvrsni Miletov roštilj u našem kafiću.

Opatija - U sklopu Hrvatske Unije Tenisača, održan je u nedjelju 12. svibnja memorijalni turnir parova u znak sjećanja na prerano tragično preminulog člana Tenis Kluba Opatija Rajka Rončevića. Turnir se održava u sklopu HUT tour 500 serije turnira. Nastupila su 22 para u tri dobne kategorije i to: -45, 45+ i 55+.

Takmičenje je održano po sistemu Round Robin. Sistem je to gdje u skupini nastupa svatko sa svakim. U kategoriji -45 nastupilo je 5 parova, u kategoriji 45+ 8 parova podijeljeno u 2 skupine, a u kategoriji 55+ 9 parova podijeljeno u 3 skupine.

U kategoriji -45 igrali su parovi: Suplina / Seccareccia, Zorović / Bulajić, Skornišek / Filipović, Tipura / Uljanić i Oleksandra Skypina / Kulabukhov.

Pobjednici su Suplina / A. Seccareccia pobjedama u sva 4 susreta. Sljede Bulajić / Zorović, Skornišek / Filipović, Tipura / Uljanić i Skypina / Kulabukhov.

U kategoriji 45+ nastupilo je 8 parova podijeljenih u 2 skupine. U 1. skupini nastupili su Katalinić / Ćuk, Zahirović / Stašić, Kramarić / Pavinčić i Štok / Gregov. Pobjednik u skupini je par Kostelić / Ćuk, a slijede Štok / Gregov, Kramarić / Pavinčić i Zahirović / Stašić.

U 2. skupini nastupali su Kinkela / Stojanović, Bibanović / S. Hrvatin, Rogović / Dobrec i Marović / Mišljenović. Pobjednik te skupine je par Kinkela / Stojanović, slijede Marović / Mišljenović, Bibanović / S. Hrvatin i Rogović / Dobrec.

U finalu su se sastali pobjednici po skupinama i pobijedio je par Kinkela / Stojanović protiv Kostelić / Ćuk rezultatom 2 : 1 (4:6, 6:4, 10:6).

U kategoriji 55+ nastupilo je 9 parova podijeljenih u 3 skupine. U 1. skupini nastupili su Marija Kusanović / Horvat, Marjanović / Žiković i Jelušić / Petrović. Pobjednik skupine je par Jelušić / Petrović, sljede par M. Kusanović / Horvat i Marjanović / Žiković. U 2. skupini nastupili su Bradić / Cvjetić, Popić / Muhedinović i Šulina / Blažić. Pobjednici skupine su Bradić / Cvjetić, slijede Popić / Muhedinović i Šulina / Blažić. U 3. skupini Ažić / Ćiković, Klarić / K. Aničić i Mileusnić / Klanac. Pobjednik skupine je par Mileusnić / Klanac, te sljede Klarić / Aničić i Ažić / Ćiković.

Polufinalne parove čine 3. pobjednika po skupinama i kao 4. plasirani par s najboljim omjerom od 2. plasiranih po skupinama, a to su Klarić / K. Aničić. Tako su se u polufinalu Jelušić / Petrović vs Mileusnić / Klanac, te Bradić / Cvjetić vs Klarić / K: Aničić. U finalu sastali su se par Mileusnić / Klanac i Bradić / Cvjetić. Finalni susret prekinut je kod rezultata 3:3 zbog ozljede Mladena Klanca. Time je pobjednik dobne skupine 55+ postao par Bradić / Cvjetić.

Nakon svih mečeva, nastavljeno je druženje sudionika uz izvrsni Miletov roštilj u našem kafiću. Vidimo se dogodine!

Miloš Vrenc / PodUčkun.net

Održan 12. Memorijal Rajko Rončević

Više sa portala poduckun.net ...