[FOTO] Održan 14. Memorijal Marino Valentin – Džeki

Autor: Portal Poduckun 19.12.2023

Najveću ribu natjecanja ulovio je Adriano Rumora iz ŠRK „Jadran“ Opatija – vranu od 353 grama.

Lovran - U organizaciji Sportsko ribolovnog društva „Zubatac“ iz Lovrana na području lovranske luke održano je memorijalno natjecanje u sportskom ribolovu s obale „14. Memorijal Marino Valentin – Džeki“. Ovo natjecanje se održava u spomen na svog nekadašnjeg člana i velikog sportskog ribolovca Marina Valentina, poznatijeg pod nadimkom Džeki.

Pozivu se odazvalo 22 natjecateljice i natjecatelja, slobodno možemo istaknuti, dobar dio članica i članova hrvatskih reprezentacija u sportskom ribolovu. Nakon subotnje orkanske bure, nedjeljno jutro na lovranskom mulu osvanulo je sunčano, tiho i mirno, idealno za uživanje u petosatnom ribolovu. Vrijedni natjecatelji ulovili su i pustili natrag u more ukupno 536 primjeraka ribe, ukupne težine 15.460 grama. Najveću ribu natjecanja ulovio je Adriano Rumora iz ŠRK „Jadran“ Opatija – vranu od 353 grama.

Glavni sudac ovog „ulovi i pusti“ natjecanja bio je Slobodan Naglić, a njegovi vrijedni pomoćnici Vlado Naglić, Lidija Strossmayer i Snježana Ćuk Andrejević.

Zajedničko druženje uz podjelu pehara i medalja održano je u restoranu „Kvarner“, a podjelu je uveličao predsjednik Zajednice sportskih udruga Općine Lovran, Tin Matulja.

Poredak momčadi je bio slijedeći :
1. SRD „Tunera“ Jadranovo – Ivana Budisavljević i Siniša Budisavljević
2. SRD „Meduza“ Rovinj 1 - Tomo Strossmayer i Radomir Oreščanin
3. SRD „Zubatac“ Lovran 2 - Srećko Šobot i Egon Vasilić
4. ŠRK „Jadran“ Opatija - Julijana Rumora i Adriano Rumora
5. „eFISHent“ Rijeka - Alen Bilić i Patrik Toma

Predsjednik društva domaćina, gospodin Srećko Šobot, poželio je svim sudionicima sportskim ribolovcima sretne i vesele Božićne i novogodišnje blagdane, uz stari ribarski pozdrav - Rogi ribaru !!!

Tekst i foto: Ivica Škec, tajnik društva SRD "Zubatac" Lovran

Održan 14. Memorijal Marino Valentin – Džeki

Više sa portala poduckun.net ...