[FOTO] Opatijcima nogometni Memorijal Goran Brajković

Autor: Nikola Cvjetović 15.06.2024

Opatijci su se u klupku radosti našli nakon što su u finalu rezultatom 3:1 pobijedili Ogulin.

Opatija - Nogometašu "Opatije" pobjednici su Memorijalnog nogometnog turnira Goran Brajković što se održao na igralištu NK Opatija. Opatijci su se u klupku radosti našli nakon što su u finalu rezultatom 3:1 pobijedili Ogulin. U utakmici za treće mjesto Halubjan je s visokih 8:0 porazio Lokomotivu i stigao do brončane medalje. Na turniru je sudjelovalo 10 ekipa koje su nakon razigravanja po skupinama, snage odmjerile u polufinalu i onda za plasman pa je konačan poredak bio: 1. Opatija, 2. Ogulin, 3. Halubjan, 4. Lokomotiva, 5. Pomorac, 6. Mune, 7. Rječina, 8. Orijent, 9. ŠN 1. gol, 10. Rudar Labin.

Pred brojnim navijačima po završetku natjecateljskog dijela podijeljene su i pojedinačne nagrade za najistaknutije pojedince. Najbolja strijelac turnira bila je djevojčica iz ŠN Ogulin, Nives Brbot koja je postigla osam golova. Za najboljeg vratara proglašen je Opatijac Luka Bakotić, a najbolji igrač je njegov klupski kolega Din Jusufagić.

U pobjedničkom sastavu Opatije pod trenerskom palicom Kristijana Jurića igrali su: Luka Bakotić, Eric Zolić, Nikica Čolak, Kiara Spinčić, Rolina Elshani, Adam Petrović, Ivano Opašić, Din Jusufagić, Mateo Križanec, Victor Mujakić, Gabriel Trinajstić, Antonio Gašparini, Miha Kalik, Roko Filipović i Toni Gladović.

Turnir za uzrast dječaka rođenih 2015. godine i mlađih se održao u spomen na igrača NK Opatija i NK Rijeka te hrvatskog reprezentativca Gorana Brajković, pa je nagrade podijelila njegova kćer Gabrijela Brajković. Organizatori turnira iz NK Opatija zahvalili su se svim sudionicima turnira, roditeljima koji su bodrili svoje mališane i najavili dogodine novo izdanje memorijala vjerojatno u puno boljim uvjetima za igru, na obnovljenom igralištu NK Opatija.

Održan memorijal Goran Brajković za mlađe uzraste

Više sa portala poduckun.net ...