[FOTO] Prvo poluvrijeme Rijeka – Hajduk bez pogodaka

Autor: Marina Pauletić 07.10.2023

Prvo poluvrijeme proteklo je bez golova.

Rijeka – Na riječkoj Rujevici u 18:30 sati započela je utakmica Rijeka – Hajduk, a prvo poluvrijeme proteklo je bez pogodaka.

U 2' minuti nakon početnog pritiska Hajduka, uslijedio je odličan ubačaj Fruka, ali Pjaca je bio za malo prekratak. U 4' minuti Krovinović je ubacio, Melnjak pucao glavom, no lopta je završila na vratnici. Šest minuta kasnije Kalik je ubacio s lijeve strane, lopta je došla do Žapera koji nije dobro pucao sa 17 metara. Smolčić je ubacio u 16' minuti, Pjaca je sjajno smirio tešku loptu i pucao iz okreta, ali udarac je blokiran.

Odlična akcija Smolčića i Fruka u 20' minuti otvorila je prostor za Ivanovića na rubu kaznenog prostora, ali udarac je blokiran. U nastavku akcije Pjaca je pucao prizemno, ali Lučić je bio siguran. Minutu kasnije Fruk je izgubio loptu, Livaja je pokušao iznenaditi Labrovića s centra, međutim lopta je otišla pored gola. U 29' minuti Pjaca je oduzeo loptu na lijevom boku i povukao kontru pretrčavši skoro cijeli teren. Pjaca je na kraju okušao udarac sa 17 metara, ali nije dobro zahvatio loptu.

Sahiti je u 33' minuti pucao s ruba kaznenog udarca, lopta je otišla pored vratnice. Tri minute kasnije Sahiti je primio loptu u 16 metara i pucao, a Labrović je odličnom reakcijom sačuvao mrežu. U 40' minuti Pašalić je sjajno poteguno s 15 metara, ali greda je sad spasila Hajduk.

Igrale su se dvije minute sudačke nadoknade, a fotografije s početka utakmice pogledajte u nastavku.

Rijeka izborila veliku pobjedu protiv Hajduka i zasjela na prvo mjesto

Više sa portala poduckun.net ...