[FOTO] Rijeka slavila protiv Šibenika uoči gostovanja kod Hajduka

Autor: Nikola Cvjetović 20.02.2022

Fotogaleriju s Rujevice donosimo uskoro...

Rijeka - U 24. kolu Prve HNL nogometaši Rijeke na Rujevici su slavili protiv Šibenika s 4:2. Vodila je domaća momčad 4:0 nakon dva pogotka Harisa Vučkića te po jedan Selahija i Murića, dok su u završnom dijelu susreta gosti iz Šibenika uspjeli ublažiti poraz, a za to su zaslužni bili strijelci Ćurić i Attys.

U 20' Selahi je “stisnuo” s 20 metara za drugi gol u bijelom dresu, da bi Pavičić u 34', lijepo proigrao Vukčevića koji je ubacio, a Vučkić glavom pospremio loptu u mrežu! U 62' Vučkić i Prince sjajnim duplim pasom izigrali su obranu Šibenika. Prince se sjurio prema golu i gurnuo desno za Murića, koji se ovoga puta odlučio na udarac desnom nogom. Samo 4' kasnije, Solano je proigrao Vučkića koji je pucao, lopta je promijenila smjer od bloka i završila u mreži za 4 : 0. U 70' uslijedila je brza kontra Šibenika, a Ćurić je na kraju poentirao, dok je za konačnih 4:2 zabio Attysa sa 16 metara.

Podsjetimo kako je u prošlom kolu Šibenik na domaćem terenu teško poražen od Hrvatskog dragovoljca 0:5 nakon čega je smijenjen trener Ferdo Milin. Privremeni šibenski trener je, pak, Marko Kartelo koji je vodio momčad na Rujevici.

Rijeka slavila protiv Šibenika uoči gostovanja kod Hajduka

Više sa portala poduckun.net ...