[FOTO] Savica Dešković i Renata Hlanuda te Radoslav Medica i Gregor Stermečki najbolji na 32. izdanju međunarodnog kupa u sportskom ribolovu

Autor: Nikola Cvjetović 02.07.2023

Na natjecanju je sudjelovalo 25 ekipa.

Opatija - U organizaciji ŠRK Jadran Opatija uspješno je održano 32. izdanje međunarodnog kupa u sportskom ribolovu iz usidrene brodice za seniore i seniorke. Ribolov se tijekom četiri sata odvijao na području opatijskog akvatorija, točnije od Punta Kolove do Lipovice, a sudjelovalo je ukupno 25 ekipa.

Tijekom natjecanja je ulovljeno 526 riba koje su ukupno težile 42697 grama. Najtežu ribu, oradu od 456 grama ulovio je Elvis Bažon iz SRD Plomin, dok je u ženskoj konkurenciji pobjedu odnio 208 grama težak arbun Julijane Rumore iz ŠRK Jadran.

Prvo mjesto u ženskoj konkurenciji osvojile su Savica Dešković i Renata Hlanuda, članice ŠRK Ičići, dok su pobjednici muške kategorije te ukupni pobjednici kupa Radoslav Medica i Gregor Stermečki, članovi kluba domaćina ŠRK Jadran, s ulovljenih 4510 grama ribe. Posebno su se nagradili i barkajoli, odnosno voditelji brodica, a svi sudionici na poklon su dobili prigodne majice.

Više sa portala poduckun.net ...