[FOTO] Sjajna Rijeka razbila nemoćnu Istru

Autor: Nikola Cvjetović 06.08.2023

Ovo je druga utakmica u nizu na kojoj je Rijeka protivnicima zabila šest golova...

Rijeka - Nakon visoke pobjede pred samo tri dana, večeras su nogometaši Rijeke upisali 6 : 0 protiv Istre 1961 i tako upisali sva tri boda u trećem kolu. Ovo je druga utakmica u nizu na kojoj je Rijeka protivnicima zabila šest golova, prva žrtva bio je kosovski Dukagjini sredinom tjedna u drugom pretkolu Konferencijske lige. Dva gola zabio je fenomenalni 19-godišnji napadač Franjo Ivanović, a po jedan su dodali Marco Pašalić, Lindon Selahi, Bruno Goda i Alen Grgić.

Prvi gol je pao u 34'. Marešić je pogriješio u dodavanju i izgubio loptu na 15 metara, Ivanović je potegnuo isprve i matirao Majkića za 1:0. U 44' Selahi je povukao kontru i odlično pogodio s 18 metara, a samo minutu kasnije Pašalić je zabio golčinu s dvadesetak metara za 3:0. Četvrti pogodak pao je u 59' kada je Pašalić sjajno ubacio iz kornera, a Goda, treći put ove sezone, poentirao glavom!

Nakon samo dvije minute Selahi je sjajno prošao, a Ivanović sjajnim potezom s petom za 5:0! Konačnih 6:0 postavio je Grgić. Djouahra je sjajno prošao po lijevoj strani i ubacio, a Grgić poentirao za veliku pobjedu Rijeke.

Sjajna Rijeka razbila nemoćnu Istru

Više sa portala poduckun.net ...