[FOTO] Sjajnim pogotkom Ivora Weitzera nogometaši Opatije upisali vrijednu pobjedu

Autor: Nikola Cvjetović 30.08.2024

Nekoliko fotografija s utakmice pogledajte u nastavku...

Rijeka - Sjajnim udarcem s polovice terena Ivor Weitzer upisao je prva tri boda za pobjedu Opatije protiv nedavnog prvoligaša Rudeša. Gol koji se rijetko viđa i koji je zaslužio pljesak publike Weitzer je postigao iz polukruga na domaćoj polovici.

Prvo poluvrijeme proteklo je u vrlo sporoj i bezličnoj igri dok je nakon pogotka igra gostiju nešto više živnula. Iako je u drugom poluvremena Opatija igrala s igračem manje s obzirom na to da je David Arapović u razmaku od čest minuta zaradio dva žuta kartona.

Za kraj dodajmo da je Goodness Ajayi, nigerijski napadač, uoči utakmice primio nagradu za najboljeg strijelca Druge NL prošle sezone (16 golova).

Utakmica 3. kola SuperSport Prve NL: Opatija – Rudeš 1:0 (0:0)
Stadion na Kantridi
Gledatelja: 400
Sudac: Zdenko Lovrić (Đakovo) 7. Strijelac: 1:0 Weitzer (68′)
Žuti kartoni: Graf, Arapović (Opatija), Baltić (Rudeš)
Crveni karton: Arapović (57′).

OPATIJA: Prskalo -, Ušalj, Mulac, Arapović, Kožić (od 63′ Pejanović), Žabec (od 72′ Marić), Kašiković (od 46′ Ajayi), Čulina (od 46′ Horvat), A. B. Bogolin (od 63′ Weitzer), Graf, Grujević

RUDEŠ: Kralj, Baltić, Batarelo, Srbljinović (od 63′ Đira), Latković (od 74′ Šare), Brajković, Doležal (od 46′ Mihalić), Žutić, Pasariček, Šuver (od 74′ Ribar ), Sabljić

Opatijci dočekali Rudeš na Kantridi

Više sa portala poduckun.net ...