[FOTO] Tonko Pavičević prvak županije u sportskom ribolovu za kategoriju mlađih seniora U21 – štapom s obale

Autor: Nikola Cvjetović 08.06.2022

Bez obzira na vrlo visoku temperaturu, ribolov je bio dosta dinamičan i zanimljiv, tako da su svi natjecatelji i natjecateljice imali lijepe ulove i nekoliko prekrasnih primjeraka ribe.

Kostrena - Na lukobranu lučice Stara voda u Kostreni održano je županijsko prvenstvo u sportskom ribolovu za kategoriju mlađih seniora do 21 godine starosti. Savez za sportski ribolov na moru županije povjerio je organizaciju ovog natjecanja SRD „Kostrena“, koje je odlično odradilo svoj zadatak domaćina.

Bez obzira na vrlo visoku temperaturu, ribolov je bio dosta dinamičan i zanimljiv, tako da su svi natjecatelji i natjecateljice imali lijepe ulove i nekoliko prekrasnih primjeraka ribe. Natjecanje su pratile i za njegovu regularnost brinule Julijana Rumora, kao glavna sutkinja i Sava Dešković, kao delegat saveza.

U pojedinačnoj konkurenciji, nakon petosatnog ribolova, najbolji je bio Tonko Pavičević iz SRD „Zubatac“ Lovran s 35 primjeraka ukupne težine 2011 grama , drugi je bio Teo Hajdaraj iz SRD „Kantrida“ Rijeka s 27 riba težine 1467 grama, dok je treća bila natjecateljica domaćina, Marijana Milić iz SRD „Kostrena“ s 30 riba težine 1174 grama. Slijedi četvrta Angela Basan iz SRD „Zubatac“ Lovran te peti Matej Abramović iz SRD „Kostrena“.

U momčadskoj konkurenciji poredak je bio sljedeći:
1. SRD „Zubatac“ Lovran – Tonko Pavičević i Angela Basan
2. SRD „Kostrena“ Kostrena – Marijana Milić i Matej Abramović
3. SRD „Kantrida“ Rijeka – Teo Hajdaraj – sam

- Ulovljeno je ukupno 189 primjeraka , ukupne težine 8062 grama, a najveću ribu natjecanja ulovio je Tonko Pavičević, prekrasnog arbuna od 456 grama. Nakon ovog natjecanja slijedi međužupanijsko prvenstvo, koje će se održati početkom mjeseca rujna u Rijeci i prvenstvo države u listopadu u Podstrani. Svim našim natjecateljima u ovoj kategoriji poželimo puno uspjeha i Rogi ribaru, dodao je Ivica Škec , tajnik SRD „Zubatac“ Lovran.

Tonko Pavičević prvak županije u sportskom ribolovu za kategoriju mlađih seniora U21 – štapom s obale

Više sa portala poduckun.net ...