[FOTO/VIDEO] Atraktivni mečevi obilježili drugo izdanje Dynamite Fight Nighta

Autor: Nikola Cvjetović 20.12.2023

Manifestaciju je uživo prenosio Novinet.tv, a snimku kao i veliku fotogaleriju možete pogledati u nastavku teksta...

Kastav - Drugo izdanje Dynamite Fight Nighta održano je prošlog vikenda u Sportskoj dvorani Matija Katalinić, a ljubitelji borilačkih vještina imali su prilike pogledati devet atraktivnih kickboxing mečeva.

U prvoj borbi večeri slavio je Matija Radović (Kickboxing Klub Zeta CG) protiv Amara Šukea (Punch It Gym Pula). U drugoj borbi David Vučetić (Hektor Banjaluka) bio je bolji od Luke Kovača (Dynamite), dok je njegov klupski kolega Antonio Babić slavio u trećoj borbi protiv Karla Pacera. U četvrtoj borbi jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio je Sandro Nikolić (Blitz Đakovo) protiv Andree Circote (King Poreč). Matija Sovilj (Hektor Banjaluka) slavio je u petoj borbi protiv Mihaela Klića (Dynamite), dok je njegov klupski kolega Luka Karlo Ljubas pobijedio Marka Stanivukovića (Hektor Banjaluka). Tehničkim nokautom u sedmoj borbi pobijedio je Luka Rukavina (Spartan Gym ZG) protiv Ilije Vukičevića (Kickboxing Klub Zeta CG), dok je u osmoj borbi protiv Ratka Ratkovića (Hektor Banjaluka), također tehničkim nokautom slavio Denis Špoljarić (Dynamite). U posljednjoj borbi večeri Gabrijel Kuzmanović (Old Lion Karlovac) bio je bolji do Marina Ugrine (Dynamite).

Kao i prošle godine organizator ove večeri bio je naš proslavljeni kickboksač i MMA borac Mladen Kujundžić koji se uz nekoliko riječi zahvale tijekom manifestacije obratio publici i zahvalio sponzorima.

- Zahvalio bih se prijateljima iz Hrvatskog kickboxing saveza na potpori, sponzorima bez kojih bi ovo bilo teško organizirati i svima prisutnima. Čestitam i sudionicima ove večeri koji su nastupili, kao i publici koja nas je i ove godine podržala, poručio je Mladen Kujundžić.

Za kraj dodajmo da se manifestacija prenosila uživo te da snimku kao i veliku fotogaleriju možete pogledati u nastavku teksta...

VIDEO

Atraktivni mečevi obilježili drugo izdanje Dynamite Fight Nighta

Više sa portala poduckun.net ...