[FOTO/VIDEO] Bruno Goda: Poslije drugog pogotka sve je bilo gotovo

Autor: Nikola Cvjetović 14.04.2024

- Na poluvremenu smo se dogovorili da ćemo izaći još jače i još bolje, a kada smo postigli drugi pogodak bilo je sve gotovo, rekao je Bruno Goda.

Pula - Naklon Bruna Gode u 84. minuti, nakon kornera Dejana Petrovića, bio je točka na “i” sjajne riječke večeri u Puli i okidač za slavlje s navijačima koje je potrajalo i tridesetak minuta nakon utakmice. Oni glavni akteri su već bili u svlačionici, a igrači koji su odrađivali kompenzacijski trening, odzdravljali navijačima koji su njihovo trčanje pozdravljali ovacijama.

Važna tri boda! Jako teška utakmica s dosta prekršaja, puno agresije… Prvo poluvrijeme je bilo malo slabije s naše strane, ali uspjeli smo postići pogodak. Na poluvremenu smo se dogovorili da ćemo izaći još jače i još bolje, a kada smo postigli drugi pogodak bilo je sve gotovo, rekao je Bruno Goda.

Prvenstvo se bliži kraju, sve je manje utakmica u prvenstvenom kalendaru, a Rijeka nošena navijačkom podrškom već gleda prema idućem kolu i srazu s Goricom.

– Bit će jako teška utakmica i protiv Gorice, ali drago nam je što igramo kući, pred našim navijačima, to će nam sigurno dati dodatni motiv i dodatnu snagu. Sve manje utakmica je do kraja, sve je napetije, ali idemo utakmicu po utakmicu i uživamo u tome. Hvala navijačima i na podršci, svaka im čast i veliko hvala za Pulu i za dosadašnji dio sezone, zaključio je Bruno Goda.

Izjavu Bruna Gode pogledajte u nastavku

VIDEO

Derbi della Učka - Rijeka vodi protiv Istre

Više sa portala poduckun.net ...