[FOTO/VIDEO] Dan sporta obilježen malonogometnim turnirom u organizaciji Savjeta mladih

Autor: Kristina Tubić 03.07.2022

Dan sporta organiziran je s ciljem osvješćivanja važnosti bavljenja rekreativnim sportom i umrežavanja Savjeta mladih u našoj županiji i šire.

Opatija - Dan sporta obilježen je jučer u Opatiji u organizaciji Savjeta mladih Grada Opatije. Tom prigodom u Sportskoj dvorani Marino Cvetković održan je malonogometni turnir koji je okupio sedam ekipa iz Primorsko-goranske županije te iz Grada Križevaca. Prisutne su pozdravili član Gradskog vijeća Kristian Tončić u ime gradonačelnika Grada Opatije, Ena Knežević Tončinić u ime Savjeta mladih Grada Opatije i Luka Čanković u ime Savjeta mladih Grada Rijeke.

Dan sporta organiziran je s ciljem osvješćivanja važnosti bavljenja rekreativnim sportom i umrežavanja Savjeta mladih u našoj županiji i šire. Događanje je održano u sklopu aktivnosti tripartitne suradnje Savjeta mladih Grada Križevaca, Rijeke i Opatije. U petak su gosti iz Križevaca i Rijeke gostovali na sjednici Odbora za mlade, opatijskog primjera dobre prakse u pogledu aktiviranja i participacije mladih u društvu, a u danas će se održati i sastanak radne skupine tripartitnog sporazuma gdje će se donijeti konkretni zaključci.

Dan sporta obilježen malonogometnim turnirom u organizaciji Savjeta mladih

Više sa portala poduckun.net ...