[FOTO/VIDEO] Draški boćari pobjednici turnira u Iki

Autor: Radovan Trinajstić 05.11.2022

Samo otvorenje i početak turnira možete vidjeti u video prilogu koji smo pripremili za vas.

Ika - U boćarskom domu u Iki uspješno je održan tradicionalni boćarski turnir trojki. Uz domaćina i organizatora turnira BK Ika, na turniru su nastupili boćari županijskih ekipa Veprinac , Mošćenička Draga, Poljane, Opatija , "Lovor" Pobri, Lovranska Draga i Liganj.

Pobjednička ekipa

Nakon razigravanja u dvije grupe, dvije najbolje plasirane ekipe iz svake grupe nastavile su svoje natjecanje. U polufinalnim susretima, ekipa BK Liganj bila je bolja od boćara Poljana rezultatom 11:2 , dok su u drugom susretu boćari Mošćeničke Drage pobijedili domaćina Iku sa 13:3. U utakmici za treće mjesto ekipa Poljana pobijedila je boćare Ike sa 9:1. Finalni susret odigrali su boćari Mošćeničke Drage i Lignja u kojem su rezultatom 8:4 bili bolji boćari iz Mošćeničke Drage. Pobjedničku ekipu iz Mošćeničke Drage sačinjavali su Dalibor Sverić, Ivan Bradičić, Franjo Gržin i Josip Bradičić.

Redoslijed ekipa na kraju turnira bio je 1. Mošćenička Draga , 2. Liganj , 3. Poljane i 4. Ika. Za najboljeg izbijača na turniru proglašen je Zdenko Lazarić (Lovranska Draga), a najbolji koštador bio je Petar Kalaba ("Lovor" Pobri). Najbolje plasirane ekipe na turniru i pojedinci nagrađeni su od strane organizatora medaljama i peharima. Susret je protekao u lijepom sportskom ozračju uz zajedničko druženje svih sudionika turnira.

VIDEO

Draški boćari pobjednici turnira u Iki

Više sa portala poduckun.net ...