[FOTO/VIDEO] Eric Stipić i Doroteja Vlah pobjednici su Ljetne noćne Rike – Sunset Edition

Autor: Nikola Cvjetović 14.09.2024

Sedamdesetak natjecatelja pojavilo se na startu utrke u Mošćeničkoj Dragi koja se trčala u spomen na Sebastijana Rubinića - Sebota.

Mošćenička Draga - Eric Stipić i Doroteja Vlah pobjednici su Ljetne noćne Rike – Sunset Edition, utrke iz serijala noćnih treninga gradskim i šumskim područjima u organizaciji Atletskog kluba Rika, koja je održana u Mošćeničkoj Dragi u čast i u spomen na Sebastijana Rubinića - Sebota. Sedamdesetak natjecatelja startalo je ispred DVD Sisol, otrčalo do Obrša i vratilo se natrag te tako prešlo osam kilometara dugu rutu i ukupan uspon od 450 metara.

Organizatori su istakli kako se trči u spomen na nekadašnjeg zapovjednika DVD Sisol koji je bio zaljubljenik i organizator brdskih utrka, a koji ih je prerano napustio pred dvije godine.
Drugo mjesto pripalo je Pavlu Kruljcu, a treće Karlu Vučiniću, dok je u konkurenciji žena do srebra dotrčala Erika Zgrablić. Treće mjesto pripalo je Martini Vadlji koja je u cilj prošla s vjernom pratnjom, kujicom Lume.

Sve Noćne Rike su humanitarnog karaktera, a prilozi prikupljeni na startu donirat će se potrebitima. Ljetna Noćna Rika Mošćenička Draga - Sunset Edition održala se uz podršku Općine Mošćenička Draga i DVD Sisol.

VIDEO

Održana Noćna Rika u spomen na Sebota

Više sa portala poduckun.net ...