[FOTO/VIDEO] Franko Uljanić ukupni pobjednik 2. Gimkane va Leprince

Autor: Nikola Cvjetović 02.05.2023

Na Gimkani se natjecalo 45 natjecatelja, a veliku fotogaleriju i video prilog možete pogledati u nastavku teksta...

Veprinac - 2. Gimkana va Leprince održana je jučer na igralištu u centru mjesta. U vožnjama spretnosti okušalo se 45 prijavljenih natjecatelja od kojih su najmlađi imali 6 godina, a oni najstariji zakoračili su u sedmo desetljeće života. Nakon dobre porcije fažola pod Ložun ljubitelji oktanskog sporta spustili su se na igralište gdje su mogli uživati u vožnjama i svim atrakcijama, poput roštilja na portapaku Tomosa 15.

Lana Kukurin bila je najbrža u klasi elektro romobil, drugo mjesto osvojio je Marko Brubnjak, a treće Andre Surina. Matia Požarić bio je najbrži junior, Rafael Vidović osvojio je drugo mjesto, a Mathias Richardson treće. U konkurenciji motora do 125 kubika najbrži je bio Jan Bilen, Niko Žiganto bio je drugi, a Adriano Lade treći. Franko Uljanić osvojio je prvo mjesto u klasi 'motori preko 125 kubika', Loris Gržinić bio je drugi, a Mauricio Kusturin treći.

Vedran Kukurin kao jedini prijavljeni natjecatelj bio ja najbolji u klasi motori preko 500 kubika. U skuterima do 125 kubika, prvo mjesto osvojio je Jan Bilen, drugo Dominik Brnčić, a treće Roko Dešković. Davor Dešković bio je najbrži u klasi skuteri preko 125 kubika, Roko Dešković bio je drugi, a Željko Darišić treći. U klasi Tomosa ujedno i najbrojnijoj s 19 natjecatelja prvi je bio Franko Uljanić, drugi Niko Žiganto, a treći Toni Ivanić.

Ukupni pobjednik Gimkane je Franko Uljanić, najstariji natjecatelj bio je Arsen Matušić, najsmješniji Željko Darišić, dok je program natjecanja vodio Vedran Žigulić.

Takmičenje je otvorio gradonačelnik Fernando Kirigin koji je kao i na prvoj veprinačkoj Gimkani prvi odvozio vožnju spretnosti na skuteru. Organizatori se zahvaljuju sponzorima, a to su Grad Opatija, Moto Matušić, Puž auto, vina Blaženić, Suki bregi, Buddy's Matulji, KD Leprinac, Prem propaganda, Stolarski servis Ivaničić, Live hands i Piky obrt.

VIDEO

Franko Uljanić ukupni pobjednik 2. Gimkane va Leprince

Više sa portala poduckun.net ...