[FOTO/VIDEO] HMNK Rijeka nastavlja svoj pobjednički pohod: U krcatom Dinku sinoć je pala Uspinjača Gimka

Autor: Nikola Cvjetović 13.11.2022

Sažetak susreta i veliku fotogaleriju pogledajte u nastavku...

Rijeka - U sjajnoj atmosferi dostojnoj derbija seniori HMNK Rijeka dočekali su ekipu Uspinjače i goste ispratili kući s 5:3. Na krilima navijača koje je predvodila Armada , Dinko ispunjen do posljednjeg mjesta , svjedočio je tvrdoj i atraktivnoj utakmici prepunoj rezultatskih preokreta koje je kulminiralo velikim slavljem za domaću momčad.

Riječani su požrtvovnom igrom u samom početku utakmice poravnali rezultat golom Fetića, nakon kojeg je dva pogotka postigao Lukačić u 28 te 36 minuti. Samo minutu kasnije pogodak postiže Pećar da bi konačni, peti pogodak za domaću ekipu postavio Malinić u 40'. Gosti su postigli tri gola - a spretni su bili Davidović, Cigler i Toth.

Kakva noć u Dinku, kakav spektakl, kakvo navijanje, kakva atmosfera... Ljudi hvala svima što nas podržavate, idemo dalje samo još jače, na pogon svih vas, poručili su iz HMNK Rijeka.

Ovom pobjedom ekipa Rijeke drži sam vrh prvenstvene ljestvice 2. HMNL, a pristupom i požrtvovnošću nametnuli su se kao ozbiljni pretendenti za prvoligaško društvo.

VIDEO

HMNK Rijeka nastavlja svoj pobjednički pohod: U krcatom Dinku sinoć je pala Uspinjača Gimka Gimka

Više sa portala poduckun.net ...