[FOTO/VIDEO] Humanitarna 'Noćna Rika – Carmen Sylva' okupila 78 trkača, Dario Petrović najbrži

Autor: Nikola Cvjetović 27.03.2022

Pobjednici nisu skrivali zadovoljstvo s povratkom na opatijsku stazu, a svi su istaknuli kako im je prvi uspon od Slatine do Vrutki bio najzahtjevniji, a kako je izgledao start trke pogledajte u video prilogu i fotogaleriji...

Start na Slatini

Opatija - Aktivni subotnji dan koji je u jutarnjim satima započeo nordijskim hodanjem po povijesnim stazama, zaključen je trail utrkom „Noćna Rika – Carmen Sylva“ u organizaciji ŠRK Rika.

Drugo izdanje ove noćne utrka, koju je nakratko prekinula korona, privuklo je 78 natjecatelja svih dobnih skupina koje su se natjecale na stazi dugoj 7,5 kilometra i 200 metara nadmorske visine, a spomenutu duljinu najbrže je istrčao Dario Petrović kojem je trebalo 34 minute. Samo pola minute nakon njega na cilj je stigao Petko Drakulić, dok je deset sekundi za njim zaostao Dario Bubnič. S vremenom 37:23 slavila je Valentina Šćur, drugo mjesto osvojila je Marija Kalčić, a treće Jadranka Dragičević.

Najbrži trojac...

Pobjednici nisu skrivali zadovoljstvo s povratkom na opatijsku stazu, a svi su istaknuli kako im je prvi uspon od Slatine do Vrutki bio najzahtjevniji.

Novi predsjednik ŠRK Rika, Srđan Brajčić koji je izrazio zadovoljstvo odazivom natjecatelja, ali i činjenicom da se nakon dvije pandemijske godine utrka ponovo održala u Opatiji.

Također, vrijedi istaknuti da su se prikupljali i dobrovoljni prilozi sudionika koji će se donirati Udruzi osoba s invaliditetom Grada Opatije. Nakon utrke uslijedio je i zabavni program uz nastup DJ-a, a kako je izgledao start trke pogledajte u video prilogu i fotogaleriji...

VIDEO

Humanitarna 'Noćna Rika – Carmen Sylva' okupila 78 trkača, Dario Petrović najbrži

Više sa portala poduckun.net ...