[FOTO/VIDEO] MORSKI ĐIR U VOLOSKOM Festival sportske rekreacije nastavio se morskim aktivnostima

Autor: Nikola Cvjetović 03.07.2022

Paralelno s tečajem windsurfa i SUP regatom održavala se i škola jedrenja na krstašu...

Volosko - Festival sportske rekreacije održao se po prvi put ove godine na moru, a na svoje su došli ljubitelji SUP-a i jedrenja. Organizator je programe realizirao u suradnji s najboljima – Marotti Windsurf Centrom i OpaSailing School & Cruise,.

Marotti Windsurf Centar i OpaSailing School & Cruise su pripremili doista bogat program kojeg nije spriječila ni nesnosna vrućina, a sve je počelo početnim tečajem u windsurfu te se nastavilo 2. SUP kupom Kvarnera – međunarodnom SUP regatom "Vološćica" u kojoj se natjecalo 38 natjecatelja raspoređenih u kategorije.

Paralelno s tečajem windsurfa i SUP regatom održavala se i škola jedrenja na krstašu te su zainteresirani imali izvrsnu priliku upoznati sve čari jedrenja uz vrhunske instruktore, a sve to uz popularnu cijenu formiranu samo za ovaj dan.

Izdanje Festivala sportske rekreacije na Voloskom pokazalo se kao itekako atraktivan program, a organizator najavljuje još ovakvih događanja tijekom ovog ljeta. U nadi da će ove vrućine uskoro postati manje i omogućiti još bolje druženje i uživanje u morskim čarima, organizator poziva sve da se uključe u aktivnosti festivala koji i ove godine spaja zeleno i plavo.

VIDEO

Više sa portala poduckun.net ...