[FOTO/VIDEO] Munski međugeneracijski nogometni spektakl - Stari pobijedili Mlade

Autor: Nikola Cvjetović 23.07.2023

Za Mune je ovo prije svega prilika da se prošlost i budućnost sjedine u jedinstvenom nogometnom spektaklu koji će obogatiti našu zajednicu, istakli su organizatori.

Mune – Tradicionalna nogometna utakmica u Crikvenoj Dragi, između Mladih i Starih igrača NK Muna, završila je pobjedom onih iskusniji 6:5. Ova jedinstvena sportska manifestacija koja je okupila generacije nogometaša Muna, ponovno je bila prilika da se oživi nogometna strast. Stariji igrači, s bogatim iskustvom i zavidnim vještinama, suprotstavili su se mladim talentima koji su pokazali svoju energiju i brzinu na terenu. Za Mune je ovo prije svega prilika da se prošlost i budućnost sjedine u jedinstvenom nogometnom spektaklu koji će obogatiti našu zajednicu, istakli su organizatori. Nakon završetka utakmice slavlje se nastavilo u lovačkoj kućici na Gojinah uz iće i piće.

U sastavu Mladih zaigrali su: Stefano Ujčić, Andrija Čuljat, Leonardo Čuljat, Mateo Čuljat, Jan Grubiša, Teo Grubiša, Benjamin Žuna, Tin Bubnič, Marko Grudenić. U momčadi Starih igrali su: Mirko Samsa, Kristijan Juračić, Toni Simonović, Zoran Ovčarić, Josip Peloza, Fran Legac, Igor Grubiša i Siniša Štemberger.

U fotogaleriji i videu pogledajte atmosferu sa zelenog terena.

VIDEO

Održana tradicionalna utakmica 'Mladi - stari'

Više sa portala poduckun.net ...