[FOTO/VIDEO] Održan 52. Memorijal Vladimir Jardas - Ekipa 1. gola osvojila turnir

Autor: Marin Aničić 29.08.2023

Napeta utakmica finalna utakmica riješena je pogotkom iz slobodnog udarca doslovno u posljednjoj sekundi dvoboja. Igrač odluke ponovno je bio Lovro Zovko

Viškovo - 52. Memorijal Vladimir Jardas održan je prošle nedjelje u Brnasima. Na turniru je nastupilo 8 ekipa podijeljenih u dvije skupine po 4. Nakon razigravanja po skupinama u polufinale su se plasirale ekipe NK Halubjan, HNK Rijeka, NK Lokomotiva i ŠN 1.gol.

Obje polufinalne utakmice bile su napete do samog kraja i obje su riješene jednim pogotkom izvan 16 metara. U prvom dvoboju ŠN 1.gol pobijedila je NK Lokomotivu zgoditkom Lovre Zovka, dok je HNK Rijeka pogotkom Svena Sviličića Kraša svladala domaćina.

U utakmici za treće mjesto pioniri Halubjana svladali su Lokomotivu sa 3:0. Finalni dvoboj donio je sraz HNK Rijeke i ŠN 1.gola. Napeta utakmica riješena je pogotkom iz slobodnog udarca doslovno u posljednjoj sekundi dvoboja. Igrač odluke ponovno je bio Lovro Zovko, a pobjedu je odnijela Škola nogometa 1. gol.

- Treći uzastopni naslov na 52. Memorijalnom turniru Vladimir Jardas osvojila je naša ekipa mlađih pionira (2011.g.). Trud, zalaganje i odlična igra naših dečkiju nagrađena je s 4 pobjede i 1 neriješenim rezultatom. U skupini smo bili bolji od NK Opatija s 2:1 i NK Orijenta rezultatom 1:0, dok smo remizirali s domaćinom turnira NK Halubjan Viškovo 1:1. U polufinalu i finalu turnira minimalnim rezultatom smo svladali ekipe NK Lokomotiva Rijeka i NK Rijeka, a čovjek odluke s dva prekrasna pogodaka je bio naš Lovro Zovko, od kojih je onaj finalnoj utakmici postignut u zadnjoj sekundi. Čestitke našim dečkima I njihovom treneru, poručili su iz škole nogometa 1. gol.

VIDEO

Održan 52. Memorijal Vladimir Jardas - Ekipa 1. gola osvojila turnir

Više sa portala poduckun.net ...