[FOTO/VIDEO] Održana peta regata 2. SUP kupa Kvarnera – Kup Ičići

Autor: Nikola Cvjetović 15.08.2022

Više pogledajte u našem video prilogu i velikoj fotogaleriji...

Ičići - Jučer je održana i peta regata 2. SUP kupa Kvarnera – Kup Ičići. Iako već pet dana bura ne prestaje i na moru ima valova može se reći da je regata održana bez smetnji, a sudjelovalo je 47 natjecatelja. Uvijek vjerni natjecatelji iz Slovenije bili su najbrojniji na ovoj ovogodišnjoj regati Sup kupa Kvarner. Donosimo vam i poredak regate pa je tako u klasi Dječaci do 9. godina treće mjesto osvojio Tian Tomažić, drugo Patrik Baćić i prvo Nejc Špelić. U istoj klasi djevojčice drugo mjesto je osvojila najmlađa sudionica regate, Greta Veršić, a prvo Monika Poščić.

U klasi Dječaci od 9 do 14 godina treće mjesto je pripalo Valu Milatu, drugo Frani Poropatu i prvo Nini Baćiću. U istoj klasi za djevojčice treće mjesto je osvojila Stella Šegota, drugo Nikolina Peršić i prvo Stella Veršić. U kategoriji za starije uzraste je tako u klasi Fun za muškarce treće mjesto osvojio Sebastian Čepar, drugo Goran Poščić i prvo Luka Matušić. U istoj klasi za žene treće mjesto je osvojila Alenka Bađun, drugo Katarina Konestabo, a prvo Ana Bosak Veršić.

U klasi Race muškarci treće mjesto je pripalo Goranu Smrčiću, drugo Klementu Maroltu i prvo Roku Pužaru. U klasi Race žene treće mjesto je osvojila Nataša Cesar, drugo Anamarija Grpčić Pahlić i prvo Isabela Petroni. U Klasi Elite za muškarce treće mjesto je osvojio Domagoj Pauković, drugo Luka Kožar i prvo Andrej Špelić. U Klasi Elite žene treće mjesto je osvojila Radmila Baćić, drugo Polona Pušljar i prvo Maja Dolžan.

Kako je manifestacija održana u sklopu Festvala sportske rekreacije PGŽ-a manifestaciji su prisustvovali i predstavnici Gradskog društva Crvenog križa Opatija. Možemo reći da je ovog vikenda bio aktivan Matuljski aktiv Crvenog križa koji su zainteresiranima mjerili tlak i učili ih tehnikama oživljavanja što je vrlo korisno na plažama u ljetnim mjesecima. Više pogledajte u našem video prilogu i velikoj fotogaleriji....

VIDEO

Održana peta regata 2. SUP kupa Kvarnera – Kup Ičići

Više sa portala poduckun.net ...