[FOTO/VIDEO] Pavle Kruljac pobjednik najzahtjevnije dionice Učka trail utrke u Mošćeničkoj Dragi

Autor: Nikola Cvjetović 10.09.2023

Kruljac je dionicu dugu 42 kilometra, Green stazu, prošao za 4 sat i 25 minute.

Mošćenička Draga – Pavle Kruljac (Compressport Hrvatska/Sport Box) pobjednik je najzahtjevnije utrke Učka Trail Sebo Memoriala koja se u subotu održala po izuzetno lijepom vremenu u Mošćeničkoj Dragi. Kruljac je dionicu dugu 42 kilometra, Green stazu, prošao za 4 sat i 25 minute.

Na ovom već tradicionalnom trail natjecanju, koje se trči predivnim krajolikom Parka prirode Učka i Općine Mošćenička Draga te spaja zeleno i plavo, okupilo se 303 trkača iz cijelog svijeta.

Do drugog mjesta na Green dionici dotrčao je Tilen Potočnik (Slovenija), a treći je bio Đino Gajski (AK Rika). U konkurenciji žena slavila je Maja Urban (AK Maksimir), iza nje plasirala se Talijanka Michela Biacca, a treća je bila Katarina Dorkić (Hrvatska).


Na Blue utrci dugoj 31 kilometara najbrži je bio Josip Meštrić (BK Maraton Beciklin), drugi je bio Žan Žepič (Slovenija) I treći, također Slovenac, Urban Jereb. Katarina Pišotek (Slovenija) slavila je na blue dionici među ženama, Timea Horvath (Mađarska) bila je druga, a Ana Mihalić iz Torpedo Runnersa treća.


Gasper Gregar (Slovenija) najkraću dionicu Perun, dugu 16 kilometara, prešao je za nešto više od 1 sat i 25 minuta i pobijedio. Josip Toljan (AK OKIT) bio je drugi, a Luka Nedeljković (AK Rika) treći. U konkurenciji žena najbrža je bila Talijanka Nicol Guidolin, na drugo mjesto plasirala se Marta Močinić (Hrvatska), a treća je bila Barbara Belušić (Albona Labin).

VIDEO

9. utrka Učka Trail okupila 303 natjecatelja

Više sa portala poduckun.net ...