[FOTO/VIDEO] Remi u Dinku; HMNK Rijeka i MNK Bjelovar podijelili bodove

Autor: Nikola Cvjetović 29.01.2023

Što su igrači Rijeke poručili po završetku susreta pogledajte u nastavku teksta...

Rijeka - Remi u samoj završnici upisali su seniori Malonogometnog kluba Rijeka u sinoćnjem susretu protiv Bjelovara. Iako je prvo poluvrijeme proteklo u znaku dominacije domaće ekipe, agilni i borbeni gosti nisu se olako predavali i na kraju su zasluženo iščupali podjelu bodova.

Rijeka je rano povela, pogotkom Marka Pećara u 6'. Pet minuta kasnije mrežu je za 2:0 zatresao Admir Ćosić dok je posljednji pogodak za domaće postigao Alen Fetić u 17'. Gosti su do prvog pogotka stigli dvije minute kasnije, kada ej za Bjelovar pogodak postigao Tin Gršić te se na odmor otišlo s 3:1 u korit domaće ekipe.

U drugom poluvremenu Rijeka je napadala, imala niz propuštenih šansi, ali gosti se nisu dali omesti u želji da okrenu susret u svoju korist. Do drugog pogotka gosti su stigli u 33' kada je pogodak postigao Tin Habalija. Sama završnica donijela je niz akcija pred oba gola, a spretni i sretniji su bili gosti u 38' kada je pogodak za konačnih 3:3 postigao Deni Hajdarović.

- Iz troboja s Malonogometnim klubom "Bjelovar" izlazimo potpuno izjednačeni, svaki s po 4 boda na kontu, ali se ne možemo oteti dojmu da je to puno veći uspjeh za goste, naročito zbog ambicije naše seniorske ekipe. Ovim remijem senioru su izgubili dva jako važna boda u borbi za naslov prvaka regije, ali možda dobili vrijednu lekciju u pravo vrijeme, kažemo možda, jer će nam tek naredne utakmice pokazati jesmo li naučili nešto iz ovoga jučer. Idući vikend kadeti i juniori su slobodni, dok seniori idu na vruće gostovanje u Otočac gdje se nadamo povratku na pobjedničke staze. Kadetska utakmica nije ponudila previše neizvjesnosti, te možemo sa sigurnošću tvrditi da je kadetska selekcija Bjelovara najbolja i igrački najkvalitetnija ekipa regije zapad. Našim suparnicima želimo svu sreću u jedinstvenoj ligi, te da našu regiju učine ponosnom svojim rezultatima. Juniorske ekipe nude nam suprotnu sliku, nešto lošija generacija juniora Bjelovara nasuprot zaista jakoj generaciji naših juniora. Utakmica koja nije završila prevelikom razlikom samo zato što je trenerski dvojac Šegota-Stanković u rotaciji imao svih 14 igrača pritom iz kadra za utakmicu izostavivši neke od svojih najboljih igrača, uz puno minuta dečki koji su igrali nešto manje ove sezone. Bez puno skromnosti od ove naše generacije očekujemo zaista visok plasman u jedinstvenoj ligi, prvi cilj je FINAL 4 za koji vjerujemo da imamo potrebnu kvalitetu i energiju ekipe, poručili su iz HMNK Rijeka.

VIDEO

Remi u Dinku; HMNK Rijeka i MNK Bjelovar podijelili bodove

Više sa portala poduckun.net ...