[FOTO/VIDEO] Tradicija je nastavljena - Održan 14. Opatija fight night

Autor: Nikola Cvjetović 27.12.2022

S obzirom na ograničena mjesta za publiku organizatori su pripremili prijenos uživo koji je realizirala ekipa Novinet.tva, a cijeli event kao i veliku fotoglaeriju možete pogledati u nastavku teksta...

Opatija - 14. Opatija fight night održan je prošlog vikenda i opatijskoj dvorani Marino Cvetković u organizaciji Opatija fight cluba.

Pred publiku izašlo je 12 boraca, koji su po kickboxing pravilima odradili tri javna sparinga i tri borbe. Uvod u ovu borilačku večer otvorili su Ivan Polić i Luka Markić, zatim Mineo Jelovac i Eman Pozderović te Sanel Halačević i Mate Mohorović koji su atraktivnim sparinzima napravili sjajan uvod u borbe koje su se održavale 3 x 2 minute. Leon Devčić slavio je u meču protiv Mateja Medveda, Roko Benić također je upisao pobjedu protiv Nevena Stojanovića, dok je Ian Priskić upisao poraz od Matije Brckovića nakon što je liječnička služba objavila da se zbog ozlijede meč mora prekinuti.

Publici se obratio Mladen Kranjčec ispred organizatora te gradonačelnik Opatije Fernando Kirigin koji je pohvalio organizatore na ustrajnosti i višegodišnjoj tradiciji u organizaciji borilačkih spektakla.

S obzirom na ograničena mjesta za publiku organizatori su pripremili prijenos uživo koji je realizirala ekipa Novinet.tva, a cijeli event možete pogledati u nastavku teksta...

VIDEO

Tradicija je nastavljena - Održan 14. Opatija fight night

Više sa portala poduckun.net ...