[FOTO/VIDEO] U ekstremnim uvjetima održana 7. triatlon utrka 'TRIOP'

Autor: Marin Aničić 03.07.2022

Pogledajte u našem prilogu što nam je o natjecanju ispričao Franko Faustini ispred Triatlon kluba Matulji...

Preluk - Na prometnici između Rijeke i Opatije i akvatoriju uvale Preluk, u ekstremnim uvjetima, održana je 7. triatlon utrka 'TRIOP'. Sudionici su se natjecali po visokoj temperaturi koja je dostizala i do 40 stupnjeva na asfaltu, a kako napominju organizatori ovo je do sad najveća utrka ovog tipa na našem području.

Program 7.TRIOP 2022., obuhvatio je utrke za djecu u Aquathlonu, gdje najmlađi uzrasti savladavaju dionicu plivanja od 50 metara, a trčanja 500 metara odnosno nešto starija djeca 100 m plivanja i 1 km trčanja. Kadetski uzrast natjecao se u SuperSprint Triathlonu na kojemu takmičari moraju savladati dionice od: 375 m plivanja, 10 km vožnje biciklom i 2 km trčanja, te juniori, seniori, individualci i štafete u Sprint Triathlonu s dionicama od: 750 m plivanja, 20 km vožnje bicikle te 4 km trčanja.

Pogledajte u našem prilogu što nam je ispričao Franko Faustini ispred Triatlon kluba Matulji koji od 2010. godine djeluje kao sportska udruga te do danas broji više od 80 aktivnih članova.

VIDEO

U ekstremnim uvjetima održana 7. triatlon utrka 'TRIOP'

Više sa portala poduckun.net ...