[FOTO/VIDEO] U Voloskom održana druga regata SUP VOP Kupa

Autor: Marin Aničić 04.07.2022

Što smo zabilježili u Voloskom pogledajte u nastavku...

Volosko - Održana je još jedna, druga regata SUP VOP Kupa na kojoj je sudjelovalo ukupno 36 natjecatelja. Bilo je i odustajanja zbog velike vrućine, ali je regata uspješno privedena kraju. U klasi Dječaci do 9 godina prvo mjesto je osvojio Nejc Špelić, za njim je ušao u cilj Patrik Bačić, a treće mjesto je pripalo Tianu Tomažiću.

U klasi djevojčice do 9 godina imali smo samo prvo i drugo mjesto a prva je stigla Monika Poščić a za njom Greta Veršić. U kategoriji dječaci od 9 do 14 godina prvo mjesto je pripalo Nini Bačiću, drugo Valu Milatu a treće Frani Poropatu. U kategoriji djevojčica za isti uzrast prvo mjesto je osvojila Stella Veršić, drugo Stella Šegota i treće Gaia Tomažić. U kategoriji Elite muškarci prvo mjesto je osvojio Andrej Špelić, drugo Domagoj Panković i treće Luka Kožar.

U ženskoj konkurenciji kategorije Elite prvo mjesto je osvojila Maja Dolžan, drugo Polona Pušljar i treće Radmila Baćić. Andrej Matacin je osvojio prvo mjesto, Klemen Marolt drugo, a Goran Smirčić treće mjesto u klasi Race. U ženskoj konkurenciji za klasu Race je samo jedna medalja i to zlatna a osvojila ju je Nataša Cesar. U klasi Fun za muškarce prvo mjesto je pripalo Gordanu Poščiću a drugo Rolandu Poropatu. Tina Mikuličić je osvojila prvo mjesto u klasi Fun žene, za njom je u cilj ušla Marijana Poropat, a nakon nje Tamara Šparožić. Za dva tjedna slijedi regata u Fužinama i nadamo se da će do tada vrućina popustiti.

VIDEO

Volosko u znaku jedrenja i supanja

Više sa portala poduckun.net ...