[FOTO/VIDEO] Željko Sopić nakon Lillea: Najponosniji sam na svoje dečke, a teže mi je bilo samo kad su mi umrli roditelji

Autor: Nikola Cvjetović 01.09.2023

Pomiješane su emocije, jako mi je teško zbog dečki, rekao je Željko Sopić, trener Rijeke.

RIjeka - Nakon 120 minuta lavovske borbe, bijeli na kraju nisu uspjeli. Pljesak publike bio je dovoljan znak da su prepoznali da su bijeli ostavili sve na terenu.

- Teško uopće mogu objasniti emociju u sebi, ovo mi je jedan od najtežih u povijesti. Jedino teže mi je bilo kad su mi roditelji umrli. Stvarno su dečki ostavili posljednji atom snage na terenu. Nažalost nas nije uspjela pomaziti božica sreće. Mogu samo reći da ovi dečki zaslužuju pun stadion protiv Varaždina. Pozivam sve da dođu jer će to biti teška utakmica zbog abnormalne potrošnje u naša posljednja tri susreta (dva s Lilleom, jedna s Dinamom) - započeo je Sopić pa nastavio:

- Mi smo se danas bacali na glavu, imali smo nekoliko prilika, nismo zabili. Nažalost to je život, ali ovo je jedini ispravan put, da se dečki doslovno ‘‘bacaju na glavu.‘‘ Tako ćemo igrati dokle god sam ovdje. Žao mi je samo jedne stvari - ova publika i ovi momci zaslužuju Konferencijsku ligu, a nadam se da će je biti iduće godine.

VIDEO

Hrabra Rijeka nije uspjela izboriti mjesto u Konferencijskoj ligi

Više sa portala poduckun.net ...