Franko Andrijašević: ‘Ako se vratim u HNL, Rijeka će biti prvi izbor’

Autor: Sanja Monar 12.03.2023

Foto: Arhiva

U prve dvije sezone Andrijašević se odmah nametnuo kao jedan od ključnih igrača, a koliko ga cijene u klubu dovoljno pokazuje činjenica da je trenutno kapetan momčadi, javlja SK

Rijeka - Franko Andrijašević, bivši igrač HNK Rijeka koji je klub napustio u ljeto 2021. godine, sprema se za treću sezonu u Kini. Kako prenosi Sport Klub, ondje je i kapetan svoje momčadi s kojom najavljuje ulazak u Ligu prvaka.

Sa sadašnjim klubom, Zhejiangom, Andrijašević je, kako ističu dalje iz SK, ušao iz druge u prvu ligu i prošle sezone završio na visokom trećem mjestu. -Nadmašili smo očekivanja jer je primaran cilj bio stabilna sredina tablice. Slabo smo krenuli, bez pobjede u prva četiri kola, ali čim smo dohvatili prvu pobjedu, oslobodili smo se grča i opustili. Na kraju smo ostvarili najbolji plasman u povijesti kluba, kazao je Andrijašević za Sport Klub.

U prve dvije sezone Andrijašević se odmah nametnuo kao jedan od ključnih igrača, a koliko ga cijene u klubu dovoljno pokazuje činjenica da je trenutno kapetan momčadi, javlja SK. -To je znak respekta koji imaju prema meni, ali isto je i kod mene prema njima. Nema baš puno stranaca koji su kapetani u kineskim momčadima. Prepoznali su me i hvala im na tome, istaknuo je Andrijašević.

Andrijaševiću ugovor sa Zhejiangom istječe na kraju 2023. godine, a što će dalje - za Sport Klub je kazao kako nikada ne znaš što budućnost nosi te da će na ljeto biti pametniji za donijeti odluku.

Više sa portala poduckun.net ...